Dům s 2 ložnicemi a prostorným pozemkem v rezidenční oblasti Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain

Camposol, Španělsko – ID 14694
174 995 € ≈ 4 429 123 Kč
Plocha 86 m2
Dispozice 3+kk
Moře 13 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Pokud hledáte ideální nemovitost u moře ve Španělsku, více aktuálních nabídek nemovitosti najdete na naších stránkách Mojenemovitostumore.

Nabízíme vám k prodeji samostatně stojící dům se 2 ložnicemi a 2 koupelnami, nacházející se v oblíbené rezidenční oblasti Camposol Golf Development.

Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají svůj druhý domov nebo prázdninové bydlení v klidné oblasti nedaleko pobřeží Středozemního moře.

Tato jedinečná vila nabízí jižně orientovanou zahradu s možností vybudování soukromého bazénu, prostorný podsklepený prostor který lze přizpůsobit dle potřeb budoucího majitele, a soukromou střešní terasu (solárium), odkud je nádherný výhled na okolní hory. Vnitřní vybavení zahrnuje krb s dřevěnými poleny, plně zařízenou kuchyni se spotřebiči a kompletní vybavení včetně nábytku, což umožňuje okamžité nastěhování bez dalších investic.

Součástí pozemku je také soukromé parkovací místo s dlážděnou příjezdovou cestou a nízko údržbová zahrada.

Nemovitost je rovněž vybavena grily a ochrannými sítěmi proti hmyzu, díky čemu se můžete pohodlně a bezpečně těšit z venkovních prostor po celý rok.

Rezidenční oblast Camposol se nachází v krásném údolí obklopeném horskými pásmy a krásnou otevřenou krajinou. Místo nabízí veškeré občanské vybavení, které zajišťuje komfortní život.

Najdete zde dva komerční centra s širokou škálou obchodů, supermarketů, lékáren, zdravotního střediska, pošty a banky.

Pro volnočasové aktivity je k dispozici 18jamkové golfové hřiště s klubovnou, která pořádá společenské akce a živou hudbu.

V oblasti se nachází také pestrá nabídka restaurací, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Vybrat si můžete mezi indickou, čínskou, španělskou, italskou nebo dokonce bulharskou kuchyní. Vše je na dosah ruky, což vám umožní plně si vychutnat pohodový životní styl na jihu Španělska.

Dopravní dostupnost: Camposol je strategicky umístěn pouze 15 minut jízdy od krásných pláží Středozemního moře v oblasti Puerto de Mazarrón a pouhých 30 minut od letiště Corvera (Murcia). Díky blízkosti dálnice je možné se rychle a snadno dopravit do větších měst, jako je Murcia nebo Alicante, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost pro každodenní cesty i mezinárodní spojení.

Španělsko je nejen oblíbenou turistickou destinací, ale také vyhledávanou oblastí pro investice do nemovitostí. Teplé podnebí, dlouhé písečné pláže a vysoká kvalita života jsou ideálními podmínkami pro dlouhodobý pobyt i dovolenou. Naše společnost Mojenemovitostumore.cz nabízí kompletní servis při vyhledávání a koupi nemovitosti ve Španělsku, včetně právního a administrativního poradenství. Díky našim zkušenostem a individuálnímu přístupu k požadavkům klientů vám zajistíme bezproblémový průběh celého procesu od výběru nemovitosti až po její převzetí.

Neváhejte nás kontaktovat a my pro vás najdeme tu pravou nemovitost v oblíbených lokalitách Španělska, ať už hledáte dům, vilu či apartmán.

Využijte našeho odborného poradenství a získejte svůj vysněný domov u moře za skvělou cenu!

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
86 m2
Pozemek
600 m2
Užitná plocha
82 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
86 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00