Dům k rekonstrukci, jen 8km od moře, top cena, obec kousek od Kavarny

Kavarna, Bulharsko – ID 14654
46 000 € ≈ 1 161 500 Kč
Plocha 646 m2
Dispozice atypický
Moře 8 000 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji rodinný dům s plochou 48 m² na pozemku o velikosti 646 m² v klidné obci Zahari Stoyanovo, která se nachází v okrese Šabla. Dům je vhodný pro trvalé bydlení nebo rekreační využití a nabízí řadu výhod, včetně udržovaného dvora a samostatných hospodářských budov.

Hlavní parametry nemovitosti:

Celková zastavěná plocha domu: 48 m².

Pozemek: 646 m².

Dispozice: dvě samostatné místnosti, prostor připravený pro vybudování koupelny s toaletou, chodba.

Druhá budova: vedlejší stavba s jednou místností, kuchyní a koupelnou s toaletou – ideální pro hosty nebo letní kuchyni.

Stav: zcela nové střechy na obou budovách, letní kuchyně má nový strop a je opatřena vnější izolací.

Sklep: v dobrém stavu, vhodný pro skladování potravin nebo vína.

Garáž: součástí nemovitosti je prostorná garáž.

Hospodářské budovy: nemovitost disponuje samostatnými stavbami vhodnými pro uskladnění zemědělského náčiní nebo chov drobného hospodářského zvířectva.

Přípojky: dům je napojen na vodovod a elektřinu.

Vstup: nemovitost má samostatný vstup a zcela oplocený pozemek, částečně upravený a osázený zelení.

Dům je situován pouhých 20 metrů od hlavní silnice a má výbornou dostupnost. Vesnice je klidná a dobře organizovaná, s nově položenou asfaltovou cestou až k samotnému objektu. Nachází se 8 km od široké písčité pláže, což zajišťuje rychlý přístup k moři.

O městě Kavarna

Kavarna je významné přístavní město v severní části bulharského pobřeží Černého moře s přibližně 12 000 obyvateli. Město se proslavilo jako „rockové hlavní město Bulharska“, protože každé léto hostí koncerty světoznámých rockových kapel. Kavarna má bohatou historii, sahající až do 5. – 6. století našeho letopočtu, kterou dokumentují četné archeologické nálezy. Návštěvníci mohou obdivovat nejen historické památky, ale i malebné přírodní scenérie a kulturní akce.

Město disponuje kompletní občanskou vybaveností, včetně obchodů, restaurací, škol, školek, kaváren a nemocnic. Blízkost k některým z nejkrásnějších míst bulharského severního pobřeží, jako jsou mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata a Topola, dělá z Kavarny velmi atraktivní lokalitu pro trvalé bydlení i rekreační pobyty. Oblast si oblíbila také řada zahraničních občanů, včetně Čechů, kteří zde našli svůj druhý domov.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku, především v atraktivních přímořských lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, pomoci při koupi, pronájmu a správě nemovitosti a poprodejních služeb.

S námi máte jistotu, že se postaráme o veškeré formality spojené s koupí vaší nemovitosti, a budete mít podporu na každém kroku vašeho investičního procesu. Naše spolupráce nekončí koupí, ale pokračuje dlouhodobým vztahem založeným na důvěře a spokojenosti našich klientů.

Proč koupit nemovitost v oblasti Kavarna?

Kavarna a její okolí jsou vyhledávanou destinací pro ty, kdo hledají klidné bydlení s nádhernou přírodou na dosah ruky. Oblast se pyšní nejen krásnými plážemi a romantickými skalnatými útesy, ale i čistými přírodními prameny a léčivými bahenními lázněmi, které jsou známé svými blahodárnými účinky na pohybový aparát. Díky vysoké poptávce po nemovitostech v této oblasti je investice do realit v Kavarně velmi výhodná a nabízí dlouhodobý potenciál zhodnocení.

Pokud hledáte dům v klidné vesnické oblasti s velkým potenciálem a možností úpravy podle vlastních představ, kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Rádi vám pomůžeme najít ideální nemovitost pro vás a vaši rodinu nebo investici!

Počet podlaží
1
Dispozice
atypický
Plocha
646 m2
Pozemek
646 m2
Užitná plocha
48 m2
Zastavěná plocha
50 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00