Dům 4+kk s bazénem a úchvatnými výhledy na hory v Aledo

Aledo, Španělsko – ID 12885
369 995 € ≈ 9 303 524 Kč
Plocha 122 m2
Dispozice 4+kk
Moře 36 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji nádherný venkovský dům v malebném městečku Aledo, které se nachází v regionu Murcia na jihovýchodě Španělska. Aledo je známé svou bohatou historií a krásným okolím, které zahrnuje malebné horské oblasti a přírodní parky. Toto klidné městečko si zachovalo svůj autentický španělský charakter, a přitom nabízí veškeré potřebné služby a infrastrukturu.

Nemovitost se rozkládá na rozlehlém pozemku o velikosti 5 000 m², což zajišťuje dostatek soukromí a prostoru pro zahradničení či další aktivity. Okolní krajina je bohatá na olivové háje a vinice, což vytváří nádherné prostředí pro relaxaci.

Dům disponuje třemi prostornými ložnicemi a třemi koupelnami, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu i hosty. Velký obývací pokoj s krbem a klimatizací zaručuje pohodlí v jakémkoli ročním období. Venkovní prostory zahrnují krytou verandu, letní kuchyni, bazén o rozměrech 10x5 m² a krásný olivový háj.

K nemovitosti patří také samostatný hostinský přístavek, který je ideální pro návštěvy nebo jako další obytný prostor. Dále zde naleznete dílnu, prostorný suterén a garážové stání.

Vybavení a vlastnosti:

- soukromý bazén

- zahrada

- internet

- klimatizace a vytápění

- vybavená kuchyně

- terasa

- golfové hřiště poblíž

- kryté parkovací stání

Okolí Aledo je plné přírodních a kulturních pokladů. Poblíž se nachází známý přírodní park Sierra Espuña, ideální pro milovníky pěší turistiky, cyklistiky a pozorování divoké přírody. Tento park je známý svou rozmanitou faunou a florou, hlubokými kaňony a spektakulárními výhledy, které z něj činí jedno z nejoblíbenějších míst pro outdoorové aktivity v regionu.

Městečko Aledo samo o sobě nabízí historické památky, jako je středověká věž Torre del Homenaje, která poskytuje úchvatný panoramatický výhled na celé okolí. Nedaleko se nachází i La Santa, klášter z 16. století, který je poutním místem a nabízí klidnou atmosféru pro odpočinek a rozjímání.

Poloha této nemovitosti nabízí klid venkova, přičemž je snadno dostupná z větších měst, jako jsou Murcia nebo Cartagena, které nabízejí bohaté kulturní vyžití, nákupní možnosti a restaurace. Blízkost pláží Costa Cálida poskytuje skvělé možnosti pro milovníky slunce a moře, a to vše jen krátkou jízdou od domu.

Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení na venkově s veškerým komfortem a možnostmi pro relaxaci i aktivní odpočinek.

Letiště Murcia je vzdáleno 45 minut jízdy a letiště Alicante 1h a 20 minut.

Kontaktujte nás ještě dnes!

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
122 m2
Pozemek
5000 m2
Užitná plocha
122 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
122 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00