Atraktivní byt 4+1 u promenády v Torrevieja, jen pár kroků od moře

Torrevieja, Španělsko – ID 14344
169 000 € ≈ 4 247 815 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 4+1
Podlaží 3/7
Moře 50 m
Stav Volné

Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 4+1, který se nachází v atraktivní lokalitě přímo na promenádě v Torrevieja, s výbornou dostupností k pláži.

Byt o celkové ploše 63 m² se skládá z prostorného obývacího pokoje, kuchyně s oknem orientovaným do ulice, tří ložnic (jedna z nich s přístupem na balkon) a koupelny se sprchovým koutem. K bytu patří také terasa, ideální pro relaxaci po dni stráveném u moře. Byt je v dobrém stavu a nachází se ve 3 patře domu s výtahem, což zajišťuje pohodlný přístup.

Jedná se o skvělou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti – v okolí najdete restaurace, obchody, lékárny, supermarkety a rekreační zařízení.

Torrevieja je oblíbené přímořské město v regionu Valencia, známé svými plážemi a promenádou Paseo Marítimo. I když byt nemá přímý výhled na moře, poloha nabízí výbornou dostupnost ke všem důležitým službám – v bezprostřední blízkosti najdete přírodní bazény, obchody, lékárny, supermarkety, restaurace a další rekreační zařízení. Vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení nebo relaxaci, máte na dosah ruky.

Dopravní dostupnost je výborná – snadný přístup na dálnice, pravidelné autobusové linky a blízkost letiště Alicante vám zajistí pohodlnou cestu, ať už cestujete kamkoliv.

Proč investovat ve Španělsku? Torrevieja, s atraktivní polohou a příjemným klimatem, nabízí ideální podmínky pro investici do nemovitostí. Stabilní trh, stále rostoucí poptávka po bydlení u moře a výborná infrastruktura činí z této oblasti velmi atraktivní místo jak pro trvalé bydlení, tak pro prázdninový pronájem.

Nákup nemovitosti v Torrevieja je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají druhý domov nebo výhodnou investici ve Španělsku. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Podlaží
3
Počet podlaží
7
Dispozice
4+1
Plocha
65 m2
Užitná plocha
63 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Recepce
Recepce

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00