5% garantovaný výnos 3+kk , dvě koupelny s výhledem na moře na Kypru

Paralimni, Kypr – ID 12906
207 000 € ≈ 5 185 350 Kč
Plocha 86 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 3 000 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 863 €
Roční výnos: 5.0%

Jižní Kypr 30km od letiště Larnaca. Hledáte nemovitost na Kypru s garantovaným výnosem 5 až 8 %? U nás jste na správném místě. Poradíme jak získat zpět DPH a ušetřit 19% z ceny nemovitosti.

Jste městský člověk? Hledáte vysněný byt v krásné lokalitě, která má vše v blízkosti? Pokud ano, mohl by vás zajímat náš nový bytový projekt v oblasti Paralimni na Kypru.

Paralimni je okouzlující město s bohatou historií a kulturou, obklopené nádhernými plážemi a přírodními krásami. Náš projekt nabízí prostorné a moderní apartmány s 1 a 2 ložnicemi, s vysoce kvalitními povrchovými úpravami a materiály. Každý byt má prostornou dispozici s velkým krytým balkonem - některé z nich mají volitelnou střešní zahradu - včetně krytého parkování a další komory. Můžete si vybrat z různých rozvržení a velikostí, v závislosti na vašich potřebách a preferencích. Ať už v něm chcete bydlet natrvalo, nebo jej využívat jako rekreační dům, užijete si pohodlí a pocit euforie.

Využijte atraktivní ceny a flexibilní platební plány, které nabízíme. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje na vašem oblíbeném místě, ve městě Paralimni.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
86 m2
Užitná plocha
75 m2
Terasa
Ano
Balkon
11 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00