4+kk, Dům s bazénem a krásnou otevřenou terasou, Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 12890
159 000 € ≈ 3 963 075 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 4+kk
Moře 12 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Objevte tuto samostatně stojící vilu, která nabízí komfort a klid v oblíbeném rezidenčním areálu Camposol Golf Development. Tato jižně orientovaná nemovitost disponuje 3 ložnicemi a 2 koupelnami, plně zařízenou kuchyní s moderními spotřebiči a soukromým bazénem o rozměrech 8x4 m². Vila je kompletně vybavena a nabízí výhledy na otevřenou krajinu a golfové hřiště. Zadní terasa a soukromá střešní terasa poskytují dostatek prostoru pro relaxaci a venkovní posezení. K dispozici je také parkování mimo silnici, zimní zahrada a terasa s výhledem na bazén.

Interiér vily je vybaven stropními ventilátory a krbem, což zajišťuje pohodlí po celý rok. Zahrada je nenáročná na údržbu a nabízí dostatek úložného prostoru.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti Camposol, která je obklopena nádhernou přírodní krajinou a různými horskými pásmy. Rezidenční areál Camposol nabízí dvě obchodní centra s širokou škálou supermarketů, obchodů, veterinářů, optiků, kadeřnictví, zubařů, bank, pošt, barů a restaurací s různými kuchyněmi včetně indické, čínské, španělské, anglické, italské a bulharské. Nechybí zde ani zdravotní středisko, lékárna a komunitní centrum. Samozřejmostí je i 18jamkové golfové hřiště a klubovna, kde se konají společenské akce a živá hudba.

Camposol je ideálně situován pouhých 15 minut jízdy od krásných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarrón. Mezinárodní letiště Murcia (Corvera) je vzdálené 30 minut jízdy a letiště Alicante přibližně 1 hodinu. Přijďte a zažijte pohodlný život v této nádherné části španělské krajiny.

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
60 m2
Pozemek
400 m2
Užitná plocha
60 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00