3+kk, nízký poplatek za údržbu, parkovací stání, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 13956
110 000 € ≈ 2 759 900 Kč
Plocha 100 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/5
Poplatek za služby 200 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám kompletně zrekonstruovaný 3+kk, o celkové ploše 100m2 s novým nábytkem a vlastním parkovacím místem v podzemní garáži! Byt se nachází ve druhém patře a sestává ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje, dvou samostatných ložnic, koupelny s toaletou a technické místnosti. Z obyvaciho pokoje je vstup na terasu s výhledem na řeku a hory. Vstup na terasu má také jedna z ložnic. Druhá loznice má vlastní terasu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a toaletou a vedle je samostatná technická místnost, ve které je instalován bojler a pračka. Skvělá investice do nemovitosti, kterou lze využít k trvalému bydlení, pronájmu nebo k rekreaci! Poplatek na údržbu činí pouze 200€ ročně. Vzdálenost od lanovky je cca 2km, veškerá občanská vybavenost a zábava jsou v docházkové vzdálenosti

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Bansko je oblíbenou destinací, protože je blízko Řecka - pouhých 140 km od Egejského moře. 6 km od Banska jsou horké minerální prameny.

Zimní turistika

Podle evropského průzkumu lyžařských středisek v Evropě patří Bansko mezi nejoblíbenější střediska. Střediska jsou řazena do šesti kategorií podle délky sjezdovek. Se sjezdovkami od 51 do 100 km je Bansko na prvním místě! Jedná se o nejlevnější středisko v této kategorii zkoumaných středisek. 75 km profesionálně připravené a spolehlivě zajištěné sjezdovky, dobrá lyžařská škola a lyžárna, které jsou k dispozici lyžařům a snowboardistům.

27 km moderní vysokokapacitní vleky přepravují hosty rychle a pohodlně na sjezdovky, které jsou perfektně připraveny s bezvadně fungujícím zařízením.

Lyžařský areál má celkem 17 značených tratí o celkové délce 65 km, z toho 9 km jsou lyžařské silnice. Bansko nabízí jedinečnou příležitost na 16 km souvislý sestup. Posledních 7 km ze sjezdovky, která spojuje lyžařské středisko s městem Bansko jsou vybaveny 40 děly pro umělé zasněžování a osvětlením pro noční lyžování.

Celkový počet vleků je 23 - sedm míst k sezení, z toho dva nové, 6 výtahů a deset dětských vleků. K dispozici jsou nové dětské výtahy a školka.

Podlaží
2
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Plocha
100 m2
Užitná plocha
88 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00