3+kk, Dům s Krbem, bazénem a velkou zahradní plochou, Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 13068
199 995 € ≈ 4 984 875 Kč
Plocha 73 m2
Dispozice 3+kk
Moře 12 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tato dobře udržovaná vila ve stylu Rosa, nacházející se na rohovém pozemku s vysokými zdmi, zimní zahradou, soukromým bazénem a úchvatnými výhledy, je ideální volbou pro pohodlné bydlení. Vila se nachází v docházkové vzdálenosti od obchodního centra Los Palacios. Hlavní vstup vede přes přední terasu a zimní zahradu, která nabízí možnost venkovního stolování.

Po vstupu do vily se napravo nachází prostorný obývací pokoj a nalevo jídelna. Obývací pokoj je vybaven krbem a volně stojícím elektrickým topením a díky dvojímu směru oken je zde dostatek přirozeného světla. Klimatizace v jídelně zajišťuje příjemnou teplotu i v obývacím pokoji. Kuchyně je dobře vybavena s dostatkem úložného prostoru a pracovní plochy, veškeré spotřebiče (varná deska, elektrická trouba, velká lednice/mrazák) jsou zahrnuty.

Následuje sprchový kout v koupelně s toaletou, také slouží jako praktická prádelna. Naproti koupelně je druhá ložnice s vestavěnou skříní, stropním ventilátorem a dvojitou postelí s úložným prostorem. Tento pokoj lze snadno přizpůsobit dvěma jednolůžky. Prostorná hlavní ložnice má také dvojitou postel s úložným prostorem, vestavěné skříně, klimatizaci, stropní ventilátor a vlastní en-suite koupelna.

Přední část nemovitosti je vydlážděná a nabízí dostatek prostoru k relaxaci na slunci. Bazén o rozměrech 6x4 m² se nachází za vilou a okolní prostor je zcela vydlážděný, což činí venkovní prostor velmi nenáročný na údržbu. Snadný přístup je také z přední části nemovitosti a k dispozici je také parkování mimo silnici.

Ze strany vily vedou schody na velkou střešní terasu nebo solárium, odkud je nádherný výhled na otevřenou krajinu a pohoří Sierra Espunas. Tato terasa nabízí možnost vytvoření třetí ložnice nebo apartmánu pro hosty, ale je to také skvělý venkovní prostor. Pod schody jsou dvě úložné skříně a přístup do velké podezdívky, která slouží jako sklad.

Nemovitost se nachází v klidné části Camposol, která má dvě obchodní centra s širokou škálou místních služeb. Camposol je jen 15 minut jízdy od krásných pláží Středozemního moře a nádherného přístavu Puerto de Mazarrón. Mezinárodní letiště Murcia (Corvera) je vzdáleno méně než 30 minut jízdy a letiště Alicante přibližně 1 hodin

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
73 m2
Pozemek
400 m2
Užitná plocha
73 m2
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
73 m2
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00