3+kk, Dům s bazénem a soukromým parkovacím místem, Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 13070
189 995 € ≈ 4 735 625 Kč
Plocha 83 m2
Dispozice 3+kk
Moře 14 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Objevte svůj nový domov v klidné a oblíbené rezidenční oblasti Camposol Golf Development. Tato nemovitost nabízí 2 ložnice a 2 koupelny na pozemku o velikosti 600 m². K dispozici je velká příjezdová cesta s krytým parkovacím stáním, prostorná podezdívka využívaná jako sklad, a zahrada s vzrostlými rostlinami a výběrem ovocných stromů. Venku si můžete užít posezení pod pergolou s markýzami a osvěžit se v bazénu o rozměrech 10x5 m². Jižně orientovaný pozemek a střešní terasa nabízejí krásné výhledy na bazén a hory. Částečně zastřešená terasa obklopuje dům a zahrada je zčásti štěrkovaná pro snadnou údržbu.

Tato nemovitost je částečně zařízená a vybavená, má okenní mříže a sítě proti hmyzu. Klimatizace, stropní ventilátory a krb na dřevo zajišťují pohodlí po celý rok. Camposol (země slunce) se nachází v přírodním, širokém údolí, obklopeném horskými pásmy a nádhernou zvlněnou krajinou. Tento rezidenční areál nabízí dvě obchodní centra s různými supermarkety, obchody, veterináři, optikami, kadeřnictvím, zubaři, bankou, poštou, bary a restauracemi, včetně indických, čínských, španělských, anglických, italských a bulharských kuchyní. Nechybí zde ani zdravotní středisko, lékárna a komunitní centrum, stejně jako 18jamkové golfové hřiště a klubovna s mnoha společenskými akcemi a živou hudbou. Camposol je ideálně situován jen 15 minut jízdy od nádherných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarrón, 30 minut od letiště Corvera (Murcia) a hodinu od Alicante. Přijďte a zažijte život v tomto malebném koutu španělské krajiny.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
83 m2
Pozemek
600 m2
Užitná plocha
83 m2
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
83 m2
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00