2+kk, tři minuty od lyžařského vleku, perfektně udržovaný komplex, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 13826
71 500 € ≈ 1 791 075 Kč
Plocha 78 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/5
Sjezdovka 300 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám kompletně zařízený 2+kk se skvělou polohou, jen tři minuty od lanovky. Byt se nachází ve druhé patře luxusního komplexu, celková plocha činí 78m2, sestává z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s toaletou a balkonu.

Komplex je postaven z vysoce kvalitních materiálů a celkové kvalita stavby je velmi vysoká. Je dobře udržovaný, má dobře upravený a udržovaný dvůr a 24 hodinovou ostrahu. V komplexu je obchod s potravinami, velký supermarket, restaurace, hospody a další jsou vzdálené 200 metrů.

Skvělá investice do nemovitosti, kterou můžete využívat k trvalému bydlení nebo na pronájem!

Poplatek za údržbu činí 12€/m2 ročně.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

A trochu více o Bansku:

Město se nachází 927 metrů nad mořem, v údolí, kde se setkávají tři hory - Pirin, Rodopy a Rila.

Na jedné straně - Rodopy, na druhé straně - Rila - s nejvyšším vrcholem na Balkánském poloostrově - Musala (2925 m), a na třetí - Pirin.

Město Bansko je hlavním správním a kulturně-ekonomickým centrem v regionu.

Nachází se 161 km. jižně od letiště v Sofii a 56 km. jihovýchodně od Blagoevgradu, se kterým je dobře spojen.

Bansko je oblíbenou destinací, protože je blízko Řecku - pouhých 140 km od Egejského moře. 6 km od Banska jsou horké minerální prameny.

Protože v Bansku je všechno!

Zimní turistika

Podle evropského průzkumu lyžařských středisek v Evropě patří Bansko mezi nejoblíbenější střediska. Střediska jsou řazena do šesti kategorií podle délky sjezdovek. Se sjezdovkami od 51 do 100 km délky je Bansko na prvním místě! Jedná se o nejlevnější středisko v této kategorii ze zkoumaných 400. Bansko nabízí 75 km profesionálně připravené a spolehlivě zajištěné sjezdovky, dobrou lyžařskou školu a lyžárnu, které jsou k dispozici lyžařům a snowboardistům.

27 km moderní vysokokapacitní vleky přepravují hosty rychle a pohodlně na sjezdovky, které jsou perfektně připraveny s bezvadně fungujícím zařízením.

Lyžařský areál má celkem 17 značených tratí o celkové délce 65 km, z toho 9 km jsou lyžařské silnice. Bansko nabízí jedinečnou příležitost na 16 km souvislý sestup. Posledních 7 km ze sjezdovky, která spojuje lyžařské středisko s městem Bansko, jsou vybaveny 40 děly pro umělé zasněžování a osvětlením pro noční lyžování.

Celkový počet vleků je 23 - sedm míst k sezení, z toho dva nové, 6 výtahů a deset dětských vleků. K dispozici je mobilní kolotoč, nové dětské výtahy a školky.

Podlaží
2
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
78 m2
Užitná plocha
68.64 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00