2+kk s výhledem na moře, v první linii, vhodný na pronájem, Ravda

Ravda, Bulharsko – ID 14636
62 000 € ≈ 1 566 120 Kč
Plocha 66 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/5
Moře 150 m
Poplatek za služby 550 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Výhodná nabídka! Prodej bytu 2+kk o velikosti 66 m² v nádherném prázdninovém letovisku Ravda, Bulharsko.

Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou, balkon s výhledem na moře. Byt se nachází ve druhém podlaží pětipatrového cihlového domu s výtahem a je ihned k dispozici. V komplexu je k dispozici 1 bazén, upravená zeleň, bezpečnostní služba a recepce. Parkovací stání je samozřejmostí.

Výborná lokalita! Pouze 150 m od pláže, v blízkosti škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, síť obchodů, supermarket, využijte MHD, autobusy, silnice.

Výhody nemovitosti: celoroční užívání, plně vybavený byt, nízké poplatky na údržbu 550 EUR/rok.

Topení je lokální elektrické.

Telekomunikace: telefon, internet.

Ideální pro koupání a relaxaci. Byt je pod cenou v okolí, žádaná lokalita a komplex.

Cena byla původně 65000 EUR, neváhejte a získejte svůj byt u moře za výhodnou cenu!

Přiložena videoprohlídka: [Youtube (DE)](https://youtu.be/KTE6sNgs4mk)

My z MOJE NEMOVITOST U MORE vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti dle vašich požadavků, aby vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na bulharském pobřeží v lokalitách: Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. Koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Team MNM

Ravda je synonymem pro klidnou dovolenou strávenou v soukromí, plného relaxace a vlhkého mořského vzduchu. Na útulných plážích roztroušených v pobřežní zóně si najde prostor pro lenošení úplně každý. Pro nejmenší je v Ravdě akvapark. Výhodněji se zde dá nakoupit opravdu cokoliv, ať už jsou to suvenýry z dovolené, či ovoce na zdejším trhu. Výborná je i dostupnost pomocí příměstské dopravy do okolních letovisek jako je známé Sluneční pobřeží, Burgas, či historický Nesebar. Ravda je ideálním místem pro ty, kdo chtějí strávit klidnou dovolenou v překrásné přírodě a také pro rodiny s dětmi.

Podlaží
2
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
66 m2
Užitná plocha
54 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
1 km
Lékař
840 m
Kavárna
380 m
Restaurace
170 m
Bar
380 m
Škola/školka
770 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00