2+kk s výhledem na moře, v první linii, komplex Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 14764
108 900 € ≈ 2 757 348 Kč
Plocha 58 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/6
Moře 5 m
Poplatek za služby 360 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám exkluzivní zcela nový apartmán 2+kk o celkové ploše 58 m², který se nachází ve 4. patře moderního šestipodlažního komplexu přímo u pláže v prestižní lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán je ve skvělém stavu a díky své poloze poskytuje nádherný výhled na moře z prostorné terasy, ideální pro posezení a relaxaci.

Dispozice bytu:

Prostor pro obývací pokoj s kuchyňským koutem

Ložnice

Koupelna s toaletou

Terasa s nádherným výhledem na moře

Apartmán je aktuálně nezařízený, což vám poskytuje příležitost vybavit interiér podle vlastních představ. Pokud budete potřebovat pomoc s vybavením, rádi vám nabídneme možnosti za velmi výhodné ceny.

Výhody Komplexu

Pozor jedna se o jeden z nejlepších a nejprestižnějších komplex na bulharské riviéře!

Rezidenční komplex nabízí vše potřebné pro pohodlné bydlení a rekreaci. Areál je pečlivě udržován a poskytuje bezpečné a komfortní prostředí pro všechny rezidenty.

Vybavení komplexu:

Venkovní bazén s lehátky

Recepce a bezpečnostní služba 24/7

Parkovací místa pro rezidenty

Upravené zahrady a zelené plochy

Apartmán je ihned k dispozici a zahrnuje kompletní telekomunikační vybavení, jako je telefon, internet a TV přípojka. Vytápění a ohřev vody je zajištěn lokálním elektrickým systémem, což zajišťuje nízké provozní náklady.

Perfektní Poloha

Apartmán se nachází v klidné části Sveti Vlas, jen 5 metrů od pláže, což z něj činí ideální volbu pro milovníky moře a plážových aktivit. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketů a obchodů, které zajišťují pohodlné a komfortní bydlení po celý rok.

Roční poplatek za údržbu činí pouze 360 EUR.

Proč Investovat Do Nemovitosti ve Sveti Vlas?

Sveti Vlas je vyhledávané letovisko známé pro svou čistou přírodu, čerstvý vzduch a poklidnou atmosféru. Lokalita nabízí úchvatné výhledy na moře i hory díky své poloze na úpatí pohoří Stará Planina. Sveti Vlas je ideálním místem jak pro rodinnou dovolenou, tak pro celoroční bydlení. Letovisko poskytuje širokou škálu restaurací, barů, obchodů a kulturních aktivit. Blízkost rušného Slunečného pobřeží přidává na atraktivitě, přičemž lokalita si zachovává klidné prostředí pro odpočinek.

Proč Koupit Nemovitost Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a prověřených apartmánů a domů v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, pronájem a poprodejní servis, což Vám umožní se bez starostí soustředit na svou investici.

Naše výhody:

Důkladně prověřené nabídky: Spolupracujeme pouze s ověřenými developery a majiteli nemovitostí.

Celoroční podpora: Jsme k dispozici po celý rok a zajišťujeme veškerou péči o Vaši nemovitost.

Kompletní správa nemovitostí: Postaráme se o vše od údržby až po pronájem, aby se Vaše investice co nejlépe zhodnocovala.

Proč Investovat v Bulharsku?

Bulharsko je stále oblíbenější destinací pro zahraniční investory díky nízkým cenám nemovitostí, stabilní ekonomice a rostoucímu turistickému ruchu. Oblasti jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží a Elenite poskytují skvělé investiční příležitosti s vysokým potenciálem zisku z krátkodobých i dlouhodobých pronájmů.

Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte více o této výjimečné nabídce! Jsme Vám k dispozici celoročně a rádi Vám pomůžeme s výběrem ideální nemovitosti na bulharském pobřeží Černého moře.

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
58 m2
Užitná plocha
51.04 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
310 m
Lékař
150 m
Kavárna
160 m
Restaurace
100 m
Bar
150 m
Škola/školka
210 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00