2+kk s výhledem na moře, skvělý komplex Majestic, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14624
95 700 € ≈ 2 420 732 Kč
Plocha 79 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 5/9
Moře 30 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Letní sezóna

Představujeme vám jedinečnou příležitost ke koupi apartmánu 2+kk o celkové ploše 79 m², který se nachází v 5. patře devítipatrové budovy v prestižním komplexu na Slunečním pobřeží, Bulharsko. Tento prostorný a světlý apartmán je ve výborném stavu, připravený k okamžitému nastěhování, a nabízí komfortní podmínky pro vaši dovolenou nebo celoroční bydlení.

Součástí apartmánu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, moderní koupelna s toaletou a terasa s úchvatným výhledem na moře, kde si můžete užít klidné chvíle při relaxaci. Parkovací stání je zahrnuto v ceně, což zajišťuje pohodlné parkování přímo v areálu.

Komplex nabízí širokou škálu vybavení:

Tři venkovní bazény s relaxačními zónami

Recepce

Restaurace

24hodinová bezpečnostní služba

Pečlivě udržované zahrady a zeleň

Výtah

Roční poplatek za údržbu činí 12 EUR za m², což zahrnuje péči o společné prostory, bazény a bezpečnost.

Komplex je ideálně situován pouhých 30 metrů od krásné písečné pláže, což vám umožňuje kdykoliv vyrazit k moři. V bezprostředním okolí najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně supermarketů, obchodů, restaurací, škol, školek, zdravotnických zařízení a pošty. Sluneční pobřeží je vyhledávanou destinací díky své skvělé lokalitě, výborné dostupnosti veřejnou dopravou a pestré nabídce volnočasových aktivit.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám přináší široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí. Pomůžeme vám najít ideální investici podle vašich požadavků a zajistíme, že vaše peníze zůstanou hodnotné. Jsme místní odborníci, kteří působí v Bulharsku celoročně. Poskytujeme komplexní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí, a to i po koupi, včetně lokalit jako Sveti Vlas, Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Na nás se můžete spolehnout od začátku do konce.

Sluneční pobřeží je největším a nejoblíbenějším turistickým střediskem v Bulharsku. Nabízí nejen krásné pláže s jemným pískem a příznivé klimatické podmínky, ale také bohatý noční život a pestrou nabídku aktivit pro mladé lidi i rodiny. Díky své poloze a vybavení je Sluneční pobřeží ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxaci, zábavu i investiční příležitost. Přijďte objevit kouzlo tohoto exkluzivního letoviska!

Podlaží
5
Počet podlaží
9
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
79 m2
Užitná plocha
69.52 m2
Terasa
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
280 m
Lékař
620 m
Kavárna
270 m
Restaurace
140 m
Bar
80 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00