Útulný a kompletně vybavený 2+kk, v komplexu Sunny Day 3, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14753
51 900 € ≈ 1 315 665 Kč
Plocha 45 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/4
Moře 800 m
Poplatek za služby 580 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme Vám ke koupi skvělý apartmán 2+kk o velikosti 45 m², který se nachází ve druhém podlaží čtyřpatrového komplexu Sunny Day 3 na oblíbeném letovisku Sluneční pobřeží v Bulharsku. Tento apartmán je ideální volbou pro trvalé bydlení nebo prázdninový pronájem.

Dispozice bytu:

Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Ložnice

Koupelna s toaletou

Balkón

Vybavení Komplexu Sunny Day 3

Komplex Sunny Day 3 je ideální pro rodiny a nabízí svým rezidentům veškerý komfort. Součástí komplexu jsou:

Plavecký bazén s relaxační zónou

Restaurace a bar

Recepce s celoročním provozem

Dětské hřiště

Velké parkoviště

Celoroční zabezpečení a údržba

Komplex je strategicky umístěn 800 metrů od pláže Slunečného pobřeží a pouhých 200 metrů od supermarketu "Mladost". Apartmán se nachází v klidné části, ale zároveň nabízí snadnou dostupnost všech důležitých služeb a aktivit v okolí.

Roční poplatek za údržbu činí 580 €.

Výhody Investice do Nemovitosti na Slunečním Pobřeží

Sluneční pobřeží je největší a jedno z nejoblíbenějších letovisek na bulharském pobřeží Černého moře. Tato oblast nabízí 8 km dlouhou písečnou pláž s pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s malými dětmi i neplavce. Blízkost historického města Nesebar přidává lokalitě na atraktivitě.

Letovisko je známé svou živou promenádou, která je lemována kavárnami, restauracemi a stánky. Po celé délce pláže se konají během letní sezóny různé festivaly, koncerty a kulturní akce. V okolí se nachází také populární Aquapark Action, který nabízí zábavu pro všechny generace.

Díky široké nabídce aktivit a vynikající infrastruktuře je Sluneční pobřeží ideálním místem pro rodinnou dovolenou nebo aktivní rekreaci. V posledních letech zde proběhla modernizace hotelů a dalších zařízení, což tuto oblast činí srovnatelnou s jinými oblíbenými letovisky v Evropě.

Proč Koupit Nemovitost Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu ověřených a kvalitních apartmánů v lokalitách jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a další. Naše služby zahrnují:

Kompletní správu nemovitosti – od údržby po pronájem

Celoroční podporu – jsme k dispozici na místě po celý rok

Prověřené a kvalitní nabídky – spolupracujeme pouze s ověřenými developery a majiteli

Proč Investovat v Bulharsku?

Bulharsko je stále populárnější destinací pro zahraniční investory díky příznivým cenám nemovitostí, stabilní ekonomice a turistickému růstu. Letoviska jako Slunečné pobřeží a Sveti Vlas nabízejí skvělé investiční příležitosti s vysokým potenciálem zisku z krátkodobého i dlouhodobého pronájmu.

Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte více o této výjimečné nabídce! Jsme Vám k dispozici s kompletním servisem, abychom Vám pomohli najít ideální nemovitost u moře v Bulharsku.

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
45 m2
Užitná plocha
39.6 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
340 m
Lékař
1 km
Kavárna
400 m
Restaurace
270 m
Bar
310 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00