Útulný 1+kk, v bohatě vybaveném komplexu Vinejards, Aheloy

Aheloy, Bulharsko – ID 14776
46 900 € ≈ 1 186 336 Kč
Plocha 40 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 4/6
Moře 3 000 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Představujeme vám ke koupi moderní apartmán 1+kk o celkové ploše 40 m², který se nachází ve čtvrtém podlaží šestipatrového komplexu Vineyards u letoviska Aheloy. Tento prostorný apartmán zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s toaletou a balkón. Pokud hledáte místo pro skutečný odpočinek a klid v blízkosti pláže, je tento apartmán ideální volbou.

Vybavení komplexu Vineyards:

Komplex Vineyards je luxusní butikový resort, který nabízí komfort, pohodlí a bohaté vybavení, jež uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Využívat můžete:

2 bazény (včetně dětského bazénu)

Bar u bazénu

Lázeňské a wellness centrum (sauny, vířivka, ruská lázeň, ledová místnost)

Fitness centrum

Herna, kulečník, stolní tenis

24h bezpečnost a parkování

Obchody a supermarkety přímo v komplexu

Vzdálenost od pláže je 3 km a roční poplatek na údržbu činí 12 €/m².

Výhody vlastnictví bytu u moře v Aheloy

Investice do apartmánu v komplexu Vineyards vám poskytuje nejen možnost odpočinku v luxusním prostředí, ale také výbornou investiční příležitost. Díky bohaté nabídce služeb a výhodné poloze je tento apartmán atraktivní pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.

O Aheloy a okolí

Aheloy je oblíbené přímořské letovisko známé svou klidnou atmosférou, zelenými parky, zahradami a vinicemi. Nachází se pouhých 5 minut jízdy od historického města Nesebar a rušného letoviska Slunečné pobřeží, což vám dává možnost snadného přístupu k zábavě a kultuře, ale zároveň si zachovává klidné prostředí.

Pomorie, vzdálené 9 km, je proslulé svými léčivými bahny a stalo se centrem lázeňské turistiky. Milovníci plachtění, jachtingu a rybaření si zde také přijdou na své. Aheloy je dobře napojeno na město Burgas (29 km) a mezinárodní letiště díky pravidelným autobusovým linkám.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme kvalitní a prověřené nemovitosti v atraktivních lokalitách jako Aheloy, Slunečné pobřeží, Nesebar, Sveti Vlas a další. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, poprodejní servis a asistenci při koupi nebo pronájmu. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech – koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Proč investovat v Bulharsku?

Bulharsko je vyhledávanou destinací díky nízkým cenám nemovitostí a stabilní ekonomice. Letoviska jako Aheloy, Slunečné pobřeží a Pomorie nabízejí atraktivní možnosti pro investice do nemovitostí u moře s vysokým potenciálem pro pronájmy i vlastní rekreaci.

Kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme najít ideální nemovitost na bulharském pobřeží!

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
1+kk
Plocha
40 m2
Užitná plocha
35.2 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
3 km
Lékař
4 km
Kavárna
3 km
Restaurace
90 m
Bar
3 km
Škola/školka
3 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00