Prostorný 3+kk s výhledem na bazén, v elitním komplexu Mesembria Paláce, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14678
115 000 € ≈ 2 906 625 Kč
Plocha 79 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 6/6
Moře 500 m
Poplatek za služby 14 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi krásný apartmán 3+kk o celkové ploše 79 m², nacházející se v posledním, šestém podlaží elitního komplexu Messembria Palace na Slunečném pobřeží. Tento prostorný apartmán je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci komfortního bydlení a výhodné investice. Dispozice zahrnuje moderní obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě útulné ložnice, koupelnu s toaletou a balkón s výhledem na bazén a relaxační zónu.

Komplex Messembria Palace se nachází v těsné blízkosti jedné z nejčistších a největších pláží letoviska – Cacao Beach – a slavné promenády vedoucí do historického města Nesebar, které je zapsáno na seznamu UNESCO. Tento uzavřený komplex nabízí bohaté vybavení, které se vyrovná hotelům nejvyšší třídy a standardu na světové úrovni:

Venkovní a krytý bazén

Relaxační zónu a fitness centrum

Kavárnu a restauraci

Fotbalové a volejbalové hřiště, minigolf

Dětské hřiště

24hodinovou ochranu a video dohled

Prostor pro grilování

Parkovací místa

Vzdálenost od pláže je pouhých 500 metrů, což zajišťuje snadný přístup k moři i během letních dnů. Veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací a zábavy, je dostupná v docházkové vzdálenosti. Poplatek za údržbu činí 14 €/m² ročně.

Slunečné pobřeží je největším a nejznámějším hotelovým letoviskem bulharského Černomoří, nacházejícím se 30 km severně od Burgasu. Díky nádherné, 8 km dlouhé písečné pláži s pozvolným vstupem do moře a blízkosti historického Nesebaru je jednou z nejvyhledávanějších lokalit pro letní dovolené i investice do nemovitostí. Letovisko nabízí množství atrakcí pro rodiny s dětmi, ale i bohaté možnosti nočního života pro mladé. Pro snadné cestování po letovisku slouží oblíbené minivláčky a pravidelná autobusová doprava.

Slunečné pobřeží se může pochlubit živou pobřežní promenádou plnou kaváren, stánků, restaurací a obchodů. Během letní sezóny se zde konají festivaly, koncerty a kulturní akce. V posledních letech prošla většina hotelů a apartmánů modernizací, což povyšuje tuto lokalitu na úroveň vyhlášených turistických destinací Středomoří.

Hlavním lákadlem je však 8 km dlouhá pláž s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do vody, který je ideální pro rodiny s malými dětmi a neplavce. Letovisko také nabízí skvělý aquapark Action, kde si zábavu užijí všechny věkové kategorie.

Proč investovat s námi?

Společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí na bulharském pobřeží, v lokalitách jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Jsme místní experti a působíme v Bulharsku celoročně. Poskytujeme profesionální poradenství, kompletní servis při koupi, pronájmu a správě nemovitostí, včetně poprodejního servisu.

S námi nekončí náš vztah koupí – naopak, teprve začíná. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti, aby vaše peníze neztratily na hodnotě. Zajistíme pro vás veškeré služby od A do Z, včetně správy a zhodnocení vaší investice.

Podlaží
6
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Plocha
79 m2
Užitná plocha
69.52 m2
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
120 m
Lékař
200 m
Kavárna
270 m
Restaurace
140 m
Bar
140 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00