Prostorný 3+kk dům se společným bazénem

Camposol, Španělsko – ID 13121
129 995 € ≈ 3 256 375 Kč
Plocha 55 m2
Dispozice 3+kk
Moře 15 000 m
Stav Volné

Nabízíme vám příležitost ke koupi domek ve stylu Clasico se společným bazénem v klidné oblasti Camposol Golf Development. Tato nemovitost disponuje dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami. Přední terasa a boční zahrada poskytují dostatek prostoru pro venkovní posezení a relaxaci. Dům je vybaven střešním soláriem s úžasným výhledem, ideálním pro odpočinek po celý den.

V interiéru najdete plynové ústřední topení, což zajišťuje příjemné klima během chladnějších měsíců. Instalovány jsou modernizovaná okna a bezpečnostní dveře, spolu s mřížemi a zástěnami proti mouchám. Nemovitost je nezařízená. Klimatizace a stropní ventilátory přispívají k pohodlí v teplých letních dnech.

Pod domem se nachází přestavěná podsklepená budova s velkým potenciálem pro další využití. K dispozici je také parkování. Objekt je orientován na jihozápad, což zajišťuje dostatek slunečního svitu po celý den.

Nemovitost těží z výhod Rohového pozemku a klidné oblasti na stále oblíbenějším rezidenčním areálu Camposol Golf Development. Tento komplex se nachází v přírodním, širokém údolí, obklopen různými horskými pásmy a nádhernou otevřenou, zvlněnou krajinou. Camposol nabízí dvě obchodní centra s řadou supermarketů, obchodů, veterinářů, optiků, kadeřnictví, zubaře, banky, pošty, barů a restaurací včetně indické, čínské, španělské, anglické, italské a bulharské kuchyně. Je zde také zdravotní středisko, lékárna a komunitní centrum a samozřejmě 18jamkové golfové hřiště a klubovna, kde se konají společenské akce a živá hudba.

Camposol se nachází pouhých 15 minut jízdy autem od nádherných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarrón, 30 minut od letiště Corvera (Murcia) a jednu hodinu od Alicante. Nechtě si ujít tuto jedinečnou příležitost za velmi příznivou cenu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
55 m2
Pozemek
120 m2
Užitná plocha
55 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
55 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00