Pacific 3, Sluneční pobřeží, Bulharsko

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14771
V tomto komplexu zbývají 2 jednotky

Představujeme vám nádherné apartmány v prestižním komplexu Pacific 3 na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Tyto moderní apartmány jsou ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro sezónní pronájem.

Lokalita a vybavení komplexu: Komplex Pacific 3 je situován ve VIP zóně Slunečního pobřeží, na klidném a tichém místě. Pláž je vzdálena pouhých 450 metrů, což představuje pohodlnou pěší dostupnost. Komplex je plně zabezpečen a přístupný pouze pro majitele a hosty prostřednictvím čipového systému. Celý areál je ohraničen plotem, což zaručuje vysokou úroveň soukromí a bezpečnosti.

Vybavení komplexu Pacific 3:

Plavecký bazén s relaxačními zónami
Parkoviště pro rezidenty
24hodinová bezpečnostní služba
Zázemí vhodné pro trvalé bydlení i pronájem

Výhody Vlastnictví Nemovitosti na Slunečním Pobřeží, Bulharsko
Sluneční pobřeží je největším a nejznámějším turistickým letoviskem na bulharském pobřeží Černého moře. Letovisko se rozkládá několik kilometrů severně od Burgasu a pyšní se výbornými klimatickými podmínkami, 8 km dlouhou písečnou pláží s pozvolným vstupem do moře a bohatým zázemím pro rodiny s dětmi i mladé lidi, kteří hledají zábavu a relaxaci.

Promenáda podél pláže je lemována kavárnami, restauracemi a obchody, kde si můžete vychutnat místní kuchyni a nákupy. Během letní sezóny se zde koná mnoho kulturních akcí, koncertů a festivalů, které zaručují jedinečnou atmosféru. Ve Slunečním pobřeží najdete také moderní aquapark Action s množstvím skluzavek, tobogánů, bazénů a atrakcí vhodných pro všechny věkové kategorie.

Proč Investovat Do Nemovitosti Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a ověřených apartmánů a domů v lokalitách jako jsou Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Sveti Vlas, Pomorie a další. Poskytujeme kompletní servis zahrnující pomoc s koupí, správou nemovitosti, pronájmem i poprodejními službami.

Naše Výhody:
Kompletní správa nemovitosti: Zajišťujeme vše od A do Z, včetně údržby, úklidu a správy pronájmu.
Lokalita: Výborné znalosti trhu a lokality v Bulharsku díky celoročnímu působení.
Kvalita a ověřené nabídky: Nabízíme pouze prověřené nemovitosti, které garantují bezpečnou a ziskovou investici.
Dlouhodobé partnerství: Naše spolupráce nekončí koupí nemovitosti, ale pokračuje dlouhodobou podporou a pomocí.
Proč Investovat v Bulharsku?
Bulharsko se stává stále oblíbenější destinací pro zahraniční investory díky výhodným cenám nemovitostí a rychle rostoucí ekonomice. Přímé spojení s evropskými městy, stabilní trh a ziskový potenciál z prázdninového pronájmu dělají z investice do nemovitosti na Slunečním pobřeží skvělou příležitost.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednejte si prohlídku nemovitosti ještě dnes! Jsme Vám k dispozici celoročně přímo na místě v Bulharsku a zajistíme kompletní servis při koupi a správě Vaší nové nemovitosti.

 

 

 

Jednotky v komplexu

3+kk, v komplexu Pacific 3, klidná oblast, Sluneční pobřeží
žádaný komplex žádaná lokalita výhodná cena
92 m2
3+kk
5/6
450 m
104 000 € 2 630 680 Kč
Šipka vpravo
3+kk s kamny, v dobře udržovaném komplexu, klidná oblast, Sluneční pobřeží
žádaný komplex žádaná lokalita výhodná cena
98 m2
3+kk
6/6
450 m
96 800 € 2 448 556 Kč
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
350 m
Lékař
290 m
Kavárna
320 m
Restaurace
0 m
Bar
340 m
Škola/školka
0 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00