Nový rodinný dům 4+kk kousek od pláže, s garáží, Pomorie

Pomorie, Bulharsko – ID 14645
225 000 € ≈ 5 691 375 Kč
Plocha 270 m2
Dispozice 4+kk
Moře 300 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám jedinečnou příležitost ke koupi domu v oblíbeném přímořském letovisku Pomorie, který se nachází jen 300 metrů od pláže. Rodinný dům o celkové ploše 210 m² nabízí tři prostorné ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, obrovskou terasu, garáž a nádherný výhled na moře. Pozemek k domu má rozlohu 270 m². Nemovitost se prodává nezařízená, ale v případě zájmu vám rádi pomůžeme s kompletním vybavením a zařízením interiéru dle vašich představ.

Hlavní výhody nemovitosti:

Žádné poplatky za údržbu.

Skvělá poloha pouhých 300 m od pláže.

Prostorný interiér se třemi ložnicemi a garáží.

Ideální na pronájem, na dovolenou či celoroční bydlení

O lokalitě Pomorie: Pomorie je klidné historické město, jehož počátky sahají až do 4. století př. n. l. Město je známé svými léčivými bahenními koupelemi, které pomáhají při potížích s pohybovým a nervovým ústrojím. Pomorie leží jen 18 km od Nessebaru a 20 km od Burgasu. Svým vzhledem připomíná nedaleký Nesebar, přičemž stará část města leží na malebném poloostrově. Je to ideální místo pro ty, kteří vyhledávají klidnou atmosféru, krásné pláže a bohatou historii.

V městě naleznete tři hlavní pláže:

Severní pláž – dlouhá a jemně písčitá pláž, oddělující Černé moře od Pomorijského jezera.

Jižní pláž – menší, klidnější pláž s možností odpočinku v soukromí.

Pláž s černým pískem – unikátní pláž známá pro své léčivé účinky a jedinečnou atmosféru.

V blízkosti Pomorie se nachází také řada zajímavostí, jako je klášter sv. Jiří, přírodní rezervace Atanassovské jezero, a Thrácké hroby z 3. – 4. stol.

Proč koupit dům v Pomorie přes MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

My, tým MOJE NEMOVITOST U MOŘE, vám nabízíme široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí v atraktivních lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Naše služby zahrnují kompletní servis od A do Z, a to nejen při koupi nemovitosti, ale i její správu a poprodejní služby. Pomůžeme vám s výběrem ideální nemovitosti dle vašich požadavků a zajistíme, aby vaše investice neztratila na hodnotě. Koupí naše partnerství teprve začíná!

Jsme místní odborníci s celoroční působností v Bulharsku. Naše firma vám zajistí právní poradenství, pomoc při zařizování pronájmu či prodeje, a postará se o veškeré formality spojené s vaší nemovitostí.

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
270 m2
Pozemek
270 m2
Užitná plocha
210 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
210 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00