Nádherný a kompletně vybavený apartmán pro náročné, luxusní výhled na moře, Tawaya, Hurghada

Hurghada , Egypt – ID 14804
690 000 € ≈ 17 415 600 Kč
Plocha 180 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/4
Stav Volné
Období Celoroční

Tento luxusní apartmán o velikosti 180 m² se nachází ve 2. patře a je situován v oblasti Tawaya, Sahl Hasheesh.

• Apartmán má dvě hlavní ložnice, každou s vlastní koupelnou, jednu koupelnu pro hosty, obývací pokoj, prostornou jídelnu a prostornou terasu s panoramatickým výhledem na moře.

• Vstupte do tohoto rozlehlého apartmánu a nechte se okouzlit úchvatnými výhledy na moře z každého koutu. Prostorná terasa nabízí různá místa k sezení, včetně dvou dřevěných pergol, které poskytují jak stín, tak neomezený výhled na fascinující moře. Apartmán se nachází podél hlavní promenády Sahl Hasheesh a nabízí dokonalou kombinaci komfortu a přímořského kouzla.

• Vynikající prostorná kuchyň apartmánu má bílé dřevěné skříňky, které odrážejí prostor a harmonii, mramorové pracovní desky a vestavěné kuchyňské spotřebiče (sporák, trouba, myčka, pračka a lednice).

• Apartmán je vhodný pro ty, kteří hledají maximální luxus, relaxaci, klid, prostor a soukromí.

• Apartmán je v docházkové vzdálenosti od fascinující pláže Sahl Hasheesh.

• Apartmán je plně zařízen moderním nábytkem a je kompletně vybaven televizory, ohřívači vody a klimatizacemi.

• Údržbářské poplatky za apartmán jsou zaplaceny na celou dobu vlastnictví apartmánu.

• Tawaya je exkluzivní rezidenční projekt na nábřeží ve starém městě Sahl Hasheesh, který se nachází na jedné z nejlepších a nejžádanějších lokalit v zátoce, sousedící s hlavním supermarketem v oblasti, Best Way. Obyvatelé zde najdou vše, co potřebují, v docházkové vzdálenosti od svých apartmánů, pláž je jen minutku chůze, stejně jako restaurace, bary a lékárny ve starém městě.

Investice:

Nejdůležitějším faktorem při investování do nemovitostí a dosažení vysoké návratnosti investice je lokalita. Poskytneme vám důvody, proč je investování v Tawaya Sahl Hasheesh jednou z nejbezpečnějších investičních možností na realitním trhu v Hurghadě a jak vám investice do Tawaya Sahl Hasheesh pomůže dosáhnout vysokého procenta hodnoty vaší nemovitosti v krátkém časovém období.

• Sahl Hasheesh je přímořské letovisko. Je to největší záliv se zlatými písečnými plážemi, které se táhnou více než 12 km dlouhými úseky, s majestátními horami Rudého moře v pozadí. Záliv je známý svými vynikajícími útesy a nedotčenými vodami. Je to rychle se rozvíjející komunita s vzrušujícími a dynamickými aktivitami pro každého. Sahl Hasheesh také nabízí svým rezidentům volný přístup na jakoukoli z úžasných pláží v Sahl Hasheesh.

• Sahl Hasheesh nyní zažívá rostoucí poptávku po svých nemovitostech. Ceny nemovitostí (prodej/pronájem) se mají tendenci zvyšovat v reakci na tento růst poptávky, což zajišťuje nárůst cen nemovitostí v nadcházejících letech. V případě, že budete vlastnit nemovitost jako rekreační dům, ušetříte peníze utrácené za hotely a pronájmy a investujete je do vlastnictví nemovitosti pro vaši dovolenou. Současně můžete nemovitost využít jako výnosnou investici tím, že ji budete po zbytek roku pronajímat za vysoké nájemné.

Lokalita Sahl Hasheesh:

Sahl Hasheesh je 12 km dlouhý záliv známý svými vynikajícími útesy a nedotčenými vodami. Je to rychle rostoucí komunita s vzrušujícími a dynamickými aktivitami pro každého. Ať už preferujete klid a pohodlí, nebo jste jedním z lidí, kteří vyhledávají vzrušující zážitky, Sahl Hasheesh má co nabídnout každému.

Oblíbené místo pro šnorchlování se nachází 200 metrů od Amarosu, ranní jízda na koních po pláži a minigolfové hřiště budou k dispozici obyvatelům pro maximální zábavu v kombinaci s přírodními scenériemi. Záliv Sahl Hasheesh je vzdálený pouze 20 minut od Hurghady, 40 minut od El Gouny, 10 minut od nákupního centra Senzo Mall a klubu Senzo, a 25 minut od mezinárodního letiště Hurghada a turistické promenády Hurghada.

Tuto nabídku si právě prohlíží 1 člověk
Proces nákupu v Egyptě Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
180 m2
Užitná plocha
144 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00