Luxusní 3+kk s krásným výhledem na moře, bez poplatku za údržbu, mezi Ravdou a Nesebarem

Ravda , Bulharsko – ID 14872
230 000 € ≈ 5 812 100 Kč
Plocha 140 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 4/4
Moře 150 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám ke koupi luxusní apartmán 3+kk v oblasti Aurelia mezi Ravdou a Nesebarem

Představujeme vám jedinečný apartmán 3+kk o rozloze 140 m², který se nachází v posledním, čtvrtém podlaží bytového domu v prestižní lokalitě Aurelia, mezi Ravdou a Nesebarem. Tento moderní byt zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu s toaletou a jacuzzi, a prostornou terasu s nádherným výhledem na moře. Apartmán je kompletně zařízený a vybavený, což znamená, že je ihned připraven k užívání. K bytu náleží vlastní parkovací stání. Pláž je vzdálena pouhou 1 minutu chůze, což činí tento byt ideálním místem pro milovníky moře a slunce.

Okolí a zajímavosti

Apartmán se nachází v blízkosti krásných pláží, jako jsou Ravda Central Beach a Aurelia Beach, které nabízejí klidné prostředí a pohodlný přístup k moři. V okolí najdete také oblíbený aquapark Aqua Paradise, což je skvělá atrakce pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají zábavu a odpočinek. Letiště Burgas je vzdáleno pouze několik kilometrů, což zajišťuje snadný a rychlý přístup k mezinárodnímu leteckému spojení.

Bez poplatku za údržbu

Tato nemovitost přichází s výjimečnou výhodou – není zde žádný poplatek za údržbu, což výrazně snižuje vaše roční náklady na bydlení či pronájem.

Proč koupit nemovitost u MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost, MOJE NEMOVITOST U MOŘE, vám nabízí ověřené a kvalitní nemovitosti přímo od místních expertů. Pomůžeme vám najít a koupit nemovitost přesně podle vašich požadavků a zajistíme, aby vaše investice byla bezpečná a výhodná. Zajišťujeme komplexní služby – od koupě nemovitosti až po správu a pronájem, včetně poprodejní podpory. Specializujeme se na atraktivní lokality na bulharském pobřeží jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie.

Ravda a Nesebar – ideální destinace pro klidný odpočinek i aktivní dovolenou

Ravda je klidné a malebné městečko, ideální pro ty, kteří hledají soukromí a relaxaci u moře. Je známé svými čistými a pohodlnými plážemi, které nabízejí ideální podmínky pro odpočinek i různé vodní sporty. V Ravdě najdete také výhodné nákupy a široký výběr restaurací. Díky skvělé dostupnosti do okolních letovisek, jako je Slunečné pobřeží nebo Nesebar, můžete snadno využít vše, co tato oblast nabízí.

Nesebar – historická perla Černomořského pobřeží

Nesebar, zapsaný na seznamu světového dědictví UNESCO, je jedním z nejvýznamnějších bulharských historických měst. S jeho bohatou historií, starověkými kostely a krásnými plážemi nabízí Nesebar nezapomenutelnou kombinaci kultury, historie a přírodních krás. Turisté si zde mohou užívat malebné uličky, starobylé památky a klidné pláže, stejně jako noční život a širokou nabídku služeb.

Investujte v Bulharsku – výhodná lokalita u moře

Investice do nemovitosti v Bulharsku, zejména v oblastech jako Nesebar a Ravda, jsou velmi atraktivní díky dostupným cenám, rychlému turistickému růstu a skvělým možnostem pronájmu. Bulharsko nabízí pestrou paletu aktivit, nízké životní náklady a krásné přímořské destinace, což činí z této země ideální volbu pro investici do nemovitosti u moře.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
140 m2
Užitná plocha
123.2 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00