Kamenný dům po částečné rekonstrukci, Balgarevo

Balgarevo, Bulharsko – ID 14825
85 000 € ≈ 2 144 550 Kč
Plocha 1200 m2
Dispozice 4+kk
Moře 800 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám ke koupi dům po částečné rekonstrukci v blízkosti moře a pláže, v obci Balgarevo, Bulharsko, která je vzdálena pouhých 7km od Kavárny.

Tento kamenný dům s novou střechou se nachází v klidné části obce Balgarevo, jen pár kilometrů od populárních turistických destinací. Zastavěná plocha domu činí 80 m², k němu přiléhá stodola o velikosti 80 m², kterou lze přestavět na obytnou část, čímž by se celková plocha domu mohla rozšířit na 160 m².

Dispozice domu zahrnuje vstupní chodbu, čtyři samostatné místnosti a dvě zrekonstruované koupelny s toaletou. Na pozemku je zaveden obecní vodovod, elektřina, plyn a odpad je řešen septikem. Velká zahrada o rozloze 1200 m² je pečlivě udržovaná, s možností dokoupení navazujícího pozemku stejné velikosti (1200 m²). Celý pozemek je oplocen, což poskytuje maximální soukromí.

Tato nemovitost má obrovský potenciál pro pěstování ovoce a zeleniny, nebo pro chov hospodářských zvířat. Klidná lokalita blízko centra obce je ideální pro ty, kteří hledají útočiště v přírodě, avšak stále s výbornou dostupností všech služeb.

Proč si vybrat nemovitost v obci Balgarevo, Bulharsko?

Balgarevo je malebná a dobře organizovaná vesnice s bohatou kulturní a historickou tradicí. Nachází se pouhých 7 km od města Kavarna a slavného mysu Kaliakra, 13 km od pláže Rusalka a 18 km od malebného Tyulenova. Krásné pláže v oblastech Shabla, Ezerec a Krapec jsou vzdálené jen 25 km. Vesnice je také vzdálena 80 km od letiště ve Varně, což zajišťuje snadnou dostupnost.

Balgarevo je známé svou unikátní gaugazskou kulturou, ekologickými farmami (např. mušlová farma a farma na chov hlemýžďů) a přírodními krásami. Vesnice je vyhledávána zejména těmi, kteří touží po klidu a autentickém zážitku z bulharského venkova. S přibližně 1 100 stálými obyvateli je Balgarevo atraktivní destinací pro cestovní ruch a zemědělství, s kompletní občanskou vybaveností zahrnující obchody, restaurace, školu a školku.

Proč koupit nemovitost s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí na bulharském pobřeží. Nabízíme široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Jsme Bulhaři s dlouholetými zkušenostmi, a proto vám můžeme garantovat, že vaše investice do nemovitosti bude správná.

Poskytujeme kompletní služby od koupě nemovitosti, přes její správu až po poprodejní servis. Naše práce nekončí podpisem smlouvy – jsme tady pro vás po celou dobu vlastnictví. Pomůžeme vám nejen s výběrem ideální nemovitosti, ale i s jejím zhodnocením do budoucna. Naše lokální přítomnost v Bulharsku znamená, že jsme k dispozici po celý rok a poskytujeme spolehlivé služby v každé fázi.

Kontaktujte nás

Hledáte nemovitost v obci Balgarevo nebo jiných atraktivních lokalitách Bulharska? Kontaktujte nás a rádi vám pomůžeme najít tu pravou nemovitost, ať už pro rekreaci, investici, nebo trvalé bydlení!

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
1200 m2
Pozemek
1200 m2
Užitná plocha
80 m2
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
80 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00