Hezký 2+kk, komplex Grand Kamelia, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14626
74 990 € ≈ 1 895 372 Kč
Plocha 66 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 5/5
Moře 450 m
Poplatek za služby 550 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi apartmán 2+kk o celkové ploše 66 m², umístěný v posledním, pátém patře rezidenčního komplexu Grand Kamelia na Slunečním pobřeží, Bulharsko. Tento moderní apartmán je ideální pro rekreační pobyty, na pronájem i trvalé bydlení. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s výhledem na bazén a okolní zeleň. Apartmán je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování.

Roční poplatek za údržbu činí 550 EUR.

Komplex Grand Kamelia nabízí fantastické zázemí pro pohodlný život a relaxaci:

4 bazény s relaxačními zónami

Restauraci a bar

Recepci

Pečlivě udržované zahrady a zeleň

24hodinovou bezpečnostní službu, parkování

Tento apartmán je skvělou volbou pro milovníky pláží a aktivního životního stylu, protože se nachází jen 450 metrů od písečné pláže a nabízí vynikající dostupnost k místním obchodům, restauracím, školám a zdravotnickým zařízením.

Sluneční pobřeží je jednou z nejvyhledávanějších destinací na bulharském Černomoří, známé svou osm kilometrů dlouhou písečnou pláží, pozvolným vstupem do moře a živou atmosférou. Letovisko nabízí bohaté možnosti pro rodiny s dětmi i mladé lidi, kteří hledají zábavu a noční život. Návštěvníci se mohou těšit na množství kaváren, restaurací, stánků a kulturních akcí podél promenády, která se táhne až k historickému městu Nesebar. Sluneční pobřeží také poskytuje skvělou dopravní dostupnost a pravidelné autobusové spojení s okolními městy.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám přináší širokou nabídku kvalitních a prověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do nemovitosti, která splní vaše očekávání a zajistí hodnotu vašich financí. Jsme místní odborníci, kteří v Bulharsku působí celoročně. Zajišťujeme kompletní servis od koupě, pronájmu až po správu nemovitostí na bulharském pobřeží v lokalitách jako Sveti Vlas, Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

Na naši firmu se můžete spolehnout ve všech ohledech. O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Koupí náš vztah nekončí, ale začíná.

Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
66 m2
Užitná plocha
58.08 m2
Balkon
Ano
Bazén
4 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
200 m
Lékař
680 m
Kavárna
320 m
Restaurace
70 m
Bar
70 m
Škola/školka
450 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00