Hezký 1+kk s výhledem na bazén, 350m od pláže, Sunset Beach 3, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14774
44 900 € ≈ 1 135 746 Kč
Plocha 43 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 1/6
Moře 350 m
Poplatek za služby 360 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám ke koupi prostorný apartmán 1+kk s velkou terasou na Slunečném pobřeží

Apartmán o velikosti 43,10 m², který se nachází v přízemí pětipatrového soukromého komplexu SunSet Beach 3 na Slunečném pobřeží v Bulharsku. Apartmán zahrnuje předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s toaletou a velkou terasu s výhledem na bazén. Nemovitost je ve výborném stavu a je ideální k pronájmu nebo jako investice do nemovitosti u moře.

Vybavení a výhody komplexu SunSet Beach 3:

Komplex SunSet Beach 3 se nachází jen 350 metrů od krásné pláže, v oblasti s plnou občanskou vybaveností a vynikající dopravní dostupností. Zajišťuje přímé spojení do měst Nesebar, Svatý Vlas a Elenite. Komplex nabízí řadu služeb a vybavení pro pohodlí majitelů i jejich hostů:

Bazén s dětskou částí

Relaxace v jacuzzi

Bar u bazénu a kavárna

Celoroční bezpečnostní dohled a správa

Praní a čistírna

Zelené plochy pro relaxaci

Půjčovna aut a turistické služby

Transfery na letiště

Parkoviště

Roční poplatek za údržbu činí 360 €.

Výhody vlastnictví apartmánu u moře na Slunečném pobřeží

Slunečné pobřeží je jednou z nejvyhledávanějších turistických destinací v Bulharsku díky své dlouhé 8 km písčité pláži a mírnému klimatu. Je to ideální místo pro rodinnou dovolenou i pro mladé lidi, kteří zde najdou bohaté možnosti zábavy. Letovisko nabízí živou promenádu s množstvím restaurací, kaváren a obchodů. Díky blízkosti historického Nesebru je toto místo skvělým výchozím bodem pro poznávání krás bulharského Černomoří.

Pláž je velmi přístupná i pro rodiny s malými dětmi, díky jemnému světlému písku a pozvolnému vstupu do moře, což zajišťuje bezpečné koupání.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám investovat do kvalitní a ověřené nemovitosti, která neztratí na hodnotě. Nabízíme kompletní služby, včetně pronájmu a poprodejního servisu, v oblastech jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Pomorie, Ravda a další. Naše služby zahrnují komplexní správu nemovitosti od A do Z, a můžete se na nás spolehnout i po koupi nemovitosti.

Proč investovat v Bulharsku?

Bulharsko nabízí nízké ceny nemovitostí, stabilní ekonomiku a roste zde turistický ruch. Investice do apartmánu na Slunečném pobřeží poskytuje vysoký potenciál pro zisky z pronájmu, ať už krátkodobého nebo dlouhodobého. Díky blízkosti letoviska Nesebar a mnoha atrakcím, jako je místní aquapark Action, je Slunečné pobřeží skvělým místem jak pro investory, tak pro ty, kteří hledají své vysněné bydlení u moře.

Kontaktujte nás pro více informací a my vám rádi pomůžeme najít tu pravou nemovitost na bulharském pobřeží Černého moře!

Podlaží
1
Počet podlaží
6
Dispozice
1+kk
Plocha
43 m2
Užitná plocha
37.93 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00