Dům s potenciálem a velikým pozemkem, top cena, Kozar Belene, Bulharsko

Kozar Belene, Bulharsko – ID 12852
19 500 € ≈ 486 038 Kč
Plocha 10000 m2
Dispozice 3+1
Stav Volné
Období Celoroční

Vítejte v domě v obci Kozar Belene -krásnou vesnici, známé svou klidnou atmosférou a panenskou přírodou. Kozar Belene se nachází na kopci a pouhých 6 km od města Levski a jen 500 metrů od silnice první třídy spojující Sofii s Ruse, což z ní činí ideální místo pro ty, kteří hledají pohodlný přístup ke všem potřebným zařízením, infrastruktuře a zábavě, kterou nabízí hlavní město a zároveň klidný život uprostřed ticha a zeleně.

Tento dům má velký potenciál, ve vesničce je motocross, kde se odehrávají i mezinárodní soutěže a příznivci tohoto sportu zde mohou také jezdit.

Další velkou výhodou je skvělá lokalita, dům se nachází přímo vedle mezinárodní cesty, nabízí se tedy možnost pronájmu domu na noc cestujícím!

Vesnička je velmi slunná a klidná.

Dům má celkovou plochou 80m2, pozemek - nádherných 10000m2.

Tento dům nabízí jedno patro se třemi pokoji, prostornou chodbou a prostor, který lze snadno upravit na koupelnu.

K dispozici je také přístavba s kuchyní, jídelnou a sklepem, které poskytují další pohodlí a prostor pro vaše potřeby. Střecha je v dobrém stavu a dům je napojen na elektřinu a vodu.

S celkovou zastavěnou plochou cca 80 metrů čtverečních je tento dům prostorný. Navíc je napojen na kanalizaci, což zajišťuje pohodlné a moderní životní prostředí.

Nabízíme vám příležitost stát se součástí této úžasné komunity a zažít život v prostorném domě s velkým pozemkem v krásném prostředí venkovského Bulharska. Nechte se unést tichem a klidem tohoto místa a přijďte si prohlédnout váš nový domov!

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Počet podlaží
1
Dispozice
3+1
Plocha
10000 m2
Pozemek
10000 m2
Užitná plocha
80 m2
Zastavěná plocha
80 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00