2+kk s výhledem na bazén, komplex Vinejards, Aheloy

Aheloy, Bulharsko – ID 14873
61 500 € ≈ 1 554 105 Kč
Plocha 74 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/6
Moře 3 000 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme vám ke koupi prostorný 2+kk apartmán o velikosti 74 m², který se nachází ve druhém patře šestipodlažního komplexu Vineyards v oblíbené lokalitě Aheloy. Apartmán má skvěle řešenou dispozici: obývací pokoj s kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s výhledem na bazén, což poskytuje příjemné prostředí pro relaxaci. Tento apartmán je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí a odpočinek v blízkosti moře.

Komplex Vineyards – luxus a pohodlí na dosah

Komplex Vineyards je jedním z nejluxusnějších rezidenčních projektů v oblasti Aheloy. Nabízí prvotřídní vybavení pro rezidenty i jejich hosty, včetně:

2 venkovních bazénů (jeden z nich je dětský)

Bar u bazénu, restaurace a kavárna

Lázeňské a wellness centrum (sauny, vířivka, ruská lázeň, ledová místnost)

Fitness centrum, herna, stolní tenis a kulečník

Obchody a supermarkety

24hodinová bezpečnostní služba a parkoviště Vzdálenost od pláže je pouhé 3 km, což poskytuje rychlý přístup k moři, aniž byste ztratili klid a soukromí.

Poplatek za údržbu činí 12 €/m² ročně, což zajišťuje, že komplex bude neustále udržován v dokonalém stavu.

Výhody vlastnictví nemovitosti u moře

Investice do apartmánu v Bulharsku, zejména v oblasti Aheloy, vám nabízí příležitost užívat si poklidného života u Černého moře nebo získat výnos z pronájmu. Naše společnost, MOJE NEMOVITOST U MOŘE, vám poskytuje profesionální služby při koupi a správě nemovitosti. Zajistíme kompletní péči od výběru nemovitosti až po její správu a poprodejní servis.

Aheloy – přímořské letovisko s kouzelnou atmosférou

Aheloy je známý svou klidnou atmosférou, krásnými parky a rozlehlými vinicemi. Toto letovisko se nachází pouze 5 minut jízdy od historického města Nesebar a oblíbeného turistického centra Slunečné pobřeží. Aheloy nabízí výbornou dopravní dostupnost – pravidelné autobusové spoje a minibusy zajišťují snadný přístup do Burgasu, který je vzdálený jen 29 km.

Blízké lázně a přírodní bohatství

Pomorie, známé svým léčivým bahnem ze slaného jezera, je vzdálené pouhých 9 km od Aheloy. Pomorie Bay je oblíbenou destinací pro milovníky jachtingu, plachtění a rybaření, což přidává této lokalitě další kouzlo a možnosti pro volný čas.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme odborníci s dlouholetými zkušenostmi v oblasti bulharských nemovitostí a nabízíme široký výběr ověřených nemovitostí. Poskytujeme komplexní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitosti, abyste se mohli spolehnout na naši odbornou podporu ve všech fázích vaší investice.

Podlaží
2
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Plocha
74 m2
Užitná plocha
65.12 m2
Balkon
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
3 km
Lékař
4 km
Kavárna
3 km
Restaurace
90 m
Bar
3 km
Škola/školka
3 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00