Vista Residence, Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14442
V tomto komplexu zbývají 2 jednotky

Představujeme vám krásné apartmány situované v komplexu Vista Residence v letovisku Sveti Vlas, Bulharsko. 

Komplex Vista Residence se nachází v klidné lokalitě, jen 20 metrů od supermarketu, 50 metrů od restaurace a 150 metrů od známého přístavu Dinevi. Je to ideální místo pro všechny, kdo hledají klidné a pohodlné prostředí s výbornou dostupností služeb.

V rámci komplexu mohou majitelé a jejich hosté využívat bazén s dětskou částí, relaxační zónu, parkovací místa, výtah, 24hodinovou bezpečnost a službu letištního transferu. 

My z MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízíme široký výběr ověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti, která splní vaše požadavky a zajistí, že vaše investice neztratí hodnotu. Jsme Bulhaři s dlouholetou zkušeností na bulharském realitním trhu a působíme zde celoročně. Naše služby zahrnují kompletní zajištění koupě, pronájmu, správu nemovitostí a poprodejní servis v oblíbených lokalitách jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a další.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí od A do Z, takže se můžete spolehnout na naši podporu ve všech ohledech. Koupí nemovitosti náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Sveti Vlas je příjemné městečko na úpatí pohoří Stará Planina, pouhé 4 km od známého Slunečného pobřeží. Díky své poloze nabízí unikátní kombinaci čistého horského vzduchu a mořského podnebí, což vytváří ideální podmínky pro rekreaci i celoroční bydlení. Sveti Vlas je známý svými klidnými plážemi, které jsou méně přeplněné než pláže na Slunečném pobřeží. Nachází se zde písčité i oblázkové pláže s pozvolným vstupem do čistého moře, což je ideální pro rodiny s dětmi i milovníky přírody. Letní dny jsou zde příjemné s chladnějšími odpoledny, a podzim je dlouhý, teplý a klidný.

Proč si vybrat MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Jsme místní odborníci s osobním přístupem a dlouholetou praxí. Pomůžeme vám s výběrem nemovitosti i s následnou péčí, aby vaše investice byla co nejvýhodnější a bezproblémová.

Jednotky v komplexu

2+kk s terasou, v komplexu Vista Residence, Sveti Vlas
žádaný komplex žádaná lokalita
62 m2
2+kk
2/5
150 m
69 300 € 1 737 351 Kč
Šipka vpravo
Prostorný 2+kk, s výhledem na moře, v komplexu Vista Residence, Sveti Vlas
výhled na moře žádaný komplex žádaná lokalita
71 m2
2+kk
5/5
150 m
88 000 € 2 206 160 Kč
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
270 m
Lékař
1 km
Kavárna
490 m
Restaurace
70 m
Bar
70 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00