Útulný 1+kk s výhledem na bazén ve stylovém komplexu Sunny View Central, Slunečné pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14887
Plocha 30 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/6
Moře 450 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Útulný apartmán na Slunečním pobřeží v Bulharsku

Nabízíme k prodeji apartmán o velikosti 30 m² v populárním komplexu Sunny View Central na Slunečním pobřeží. Byt je ve vynikajícím stavu, umístěný ve 3. patře šestipatrové budovy s výtahem. Díky své dispozici je ideální jak pro relaxaci, tak pro celoroční bydlení.

Dispozice a vybavení apartmánu: Apartmán zahrnuje odpočinkovou část, koupelnu a balkon s výhledem na bazén. Je připraven k okamžitému nastěhování.

Vybavení komplexu: Komplex nabízí širokou škálu služeb včetně bazénu, recepce, restaurace, pečlivě udržovaných zahrad a 24hodinové bezpečnostní služby. Parkování je zajištěno přímo v areálu.

Lokalita a občanská vybavenost: Komplex se nachází 450 metrů od pláže a poskytuje veškerou potřebnou infrastrukturu. V blízkosti najdete obchody, supermarkety, zdravotnická zařízení, školy, školky a další služby. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna městskou hromadnou dopravou a snadným přístupem na hlavní silnici. Elektřina 230V a veřejná kanalizace jsou samozřejmostí.

Výhody apartmánu: Díky výhodné poloze blízko pláže, kvalitnímu vybavení a komfortu je apartmán vhodný jak pro celoroční bydlení, tak jako skvělá investiční příležitost pro pronájem. Poplatek za údržbu činí pouhých 12 EUR/m² ročně.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Jsme rodilí Bulhaři, specializujeme se na prodej, pronájem a správu nemovitostí v letoviscích jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Naše firma poskytuje kompletní servis od výběru nemovitosti po poprodejní služby. Pomůžeme vám investovat do nemovitosti, která neztratí na hodnotě. S námi se můžete spolehnout na profesionální a dlouhodobý přístup. Vztah s námi nekončí koupí, ale teprve začíná.

O Slunečním pobřeží: Slunečné pobřeží je největší a nejvyhledávanější letovisko na bulharském Černomoří. Nachází se jen 30 km severně od Burgasu a je známé svou 8 km dlouhou písčitou pláží s pozvolným vstupem do moře. Blízkost historického města Nesebar a výborné klimatické podmínky činí tuto oblast ideální pro rodiny s dětmi, mladé lidi i starší generace. Oblíbený aquapark Action, minivláčky a pravidelná autobusová doprava zajišťují zábavu a snadné spojení s okolními městy.

Podlaží
3
Počet podlaží
6
Dispozice
1+kk
Plocha
30 m2
Užitná plocha
26.4 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
140 m
Lékař
660 m
Kavárna
180 m
Restaurace
100 m
Bar
220 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00