Prostorný mezonet s terasou, výhled na bazén, komplex VIP Zone, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14924
101 200 € ≈ 2 551 758 Kč
Plocha 97 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 5/5
Moře 950 m
Poplatek za služby 10 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi stylový mezonet s terasou v komplexu VIP ZONE na Slunečném pobřeží. Tento prostorný apartmán o rozloze 97 m² se nachází ve 4. a 5. patře a poskytuje výhled na bazén. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, jednu ložnici, koupelnu s toaletou, samostatné wc a dva balkony. Byt je plně zařízený a připravený k okamžitému užívání.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí nejen širokou škálu nemovitostí na bulharském pobřeží, ale také kompletní podporu při koupi a správě vaší investice. Jsme místní odborníci s dlouholetou praxí, kteří poskytují celoroční služby včetně prodeje, pronájmu, správy nemovitostí a poprodejní péče v oblíbených oblastech jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda a Pomorie. Náš vztah s klientem nekončí koupí – stojíme vám po boku od začátku až do konce všech aspektů správy nemovitosti.

Slunečné Pobřeží je ideální destinací jak pro rodiny s dětmi, tak pro mladé páry. Nabízí osm kilometrů dlouhou písečnou pláž s pozvolným vstupem do moře, což je vhodné pro neplavce a malé děti. Pobřežní promenáda, vedoucí téměř až k Nesebaru, je lemována kavárnami, restauracemi a obchůdky. V letní sezóně zde probíhají festivaly, koncerty a kulturní akce, které přitahují návštěvníky všech věkových kategorií. Místní aquapark Action poskytuje zábavu pro celou rodinu s širokou škálou atrakcí a služeb.

Kupte nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE a získejte investici do místa, které spojuje krásy bulharské přírody, komfort moderního bydlení a výjimečné možnosti pro letní i celoroční pobyt.

Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
97 m2
Užitná plocha
85.36 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00