Prostorný mezonet s nízkým poplatkem za údržbu, 2km od moře, Košarica

Košarica, Bulharsko – ID 14679
130 000 € ≈ 3 295 500 Kč
Plocha 91 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 2 000 m
Poplatek za služby 350 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi krásný třípokojový mezonetový apartmán o celkové ploše 91 m², který se nachází v rezidenčním komplexu Zora v malebné vesničce Kosharitsa na úpatí pohoří Stara Planina a zároveň v blízkosti pláže a moře. Apartmán je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody a s výbornou dostupností ke všem potřebným službám.

Dispozice apartmánu: Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě samostatné ložnice, koupelna s toaletou a dvě velké terasy, z nichž si můžete vychutnat nádherný výhled.

Poplatek za údržbu: Pouze 350 € ročně.

Komplex Zora nabízí svým obyvatelům kvalitní zázemí, včetně bazénu s relaxační zónou, prostoru pro grilování, 24h bezpečnost a soukromého parkoviště. Vzdálenost od moře je přibližně 2 km a nový supermarket Lidl je vzdálený jen 1 km. V okolí komplexu se nachází obchod, restaurace a autobusová zastávka.

Vesnička Kosharitsa je vyhledávanou destinací pro rekreační i celoroční bydlení díky své poloze v přírodě, čistému vzduchu a zároveň snadné dostupnosti k plážím Slunečného pobřeží, které je vzdáleno pouze 3 km. V okolí najdete mnoho možností pro sportovní vyžití a rekreaci, včetně turistických stezek, cyklotras, rybaření a ekoturistiky.

Lokalita a vybavenost: Kosharitsa nabízí kompletní infrastrukturu – škola, školka, obchod, kostel, kavárny, restaurace, lékárna, bankomat, hotely a další služby jsou k dispozici v docházkové vzdálenosti. Obec se nachází 31 km od mezinárodního letiště v Burgasu a přibližně 90 km od Varny. Díky centrálnímu vodovodu a kanalizaci, telefonnímu a internetovému připojení poskytuje moderní komfort pro všechny rezidenty.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme místní experti na bulharské nemovitosti a nabízíme široký výběr prověřených bytů a apartmánů na pobřeží Černého moře. Poskytujeme komplexní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí v lokalitách jako Kosharitsa, Slunečné pobřeží, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše spolupráce nekončí koupí nemovitosti – postaráme se o váš nový domov od A do Z, včetně poprodejního servisu a správy.

S námi získáte víc než jen nemovitost – budujeme dlouhodobé vztahy a poskytujeme vám plnou podporu i po dokončení transakce.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
91 m2
Užitná plocha
80.08 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00