Prostorný 2+kk, jen 200m od pláže v Primorsku, top lokace, poslední byt k mání v budově

Primorsko, Bulharsko – ID 11997
65 000 € ≈ 1 635 725 Kč
Plocha 59 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/5
Moře 200 m
Poplatek za služby 77 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Možnost prodeje na splátky! Představujeme vám hezký 2+kk, o celkové ploše 59,2m2, který se nachází ve třetím podlaží v obytném domě v Primorsko, Bulharsko.

Dispozice: prostorný obývací pokoj s prostorem pro kuchyňský kout, ložnice, koupelna s toaletou a terasa. V bytě budou vyměněny vchodové dveře a zábradlí na terase. Cena je včetně nábytku a vybavení dle aktuálních fotografií. S případně dovybavení bytu rádi pomůžeme. Byt se nachází necelých 200 metru od jižní pláže a cca 500 metrů od severní pláže. Veškerá občanská vybavenost a zábava jsou v docházkové vzdálenosti. Poplatek na údržbu činí 150 leva ( cca 77€) ročně.

Skvělá nabídka! Doporučujeme!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

O Primorsku: Nejdelší písečné pláže na pobřeží Černého moře táhnoucí se více než 10 kilometrů, pohostinnost místních obyvatel a možnost domluvit se v češtině, to je jen několik důvodů, proč Primorsko každý rok láká mnoho turistů. Z původně malé rybářské vesničky 50 km jižně od letoviska Burgasu se stalo oblíbené turistické letovisko většiny českých turistů. Naleznete zde jedny z nejdelších a nejkrásnějších písčitých pláží bulharské riviéry, které jsou známé bělostným pískem, čistou vodou a pozvolným vstupem do moře.

Od roku 1994 je Primorsko držitelem symbolu Modrá vlajka. Modrá vlajka je symbol, který označuje pláže nebo přístavy splňující standardy týkající se péče o životní prostředí. K získání vlajky je nutná čistota vody a recyklace odpadů, pláže také musejí mít bezbariérový přístup a být vybaveny zdravotnickým zařízením, informačním centrem, zábavnými prvky, toaletami a převlíkacími kabinkami.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
59 m2
Užitná plocha
52.1 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00