Nový rodinný dům s výhledem na moře, prodej na splátky, Pomorie

Pomorie, Bulharsko – ID 12180
Plocha 169 m2
Dispozice 5+kk
Moře 2 000 m
Poplatek za služby 11 € za m2/rok
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Poslední pět domů v projektu! Uvádění do provozu je plánované na prosinec 2025. Luxusní domy v novém projektu Victoria Paradise - váš rajský únik u moře!

Victoria Paradise je nejnovějším prémiovým rezidenčním komplexem, který spojuje pohodlí moderního života s typickým středomořským stylem. Nachází se v blízkosti oblíbených komplexů Victoria Residences a Victoria Summerset, v oblasti Pomorie známé svými vinnými masivy a nádherným mořským panoramatem.

Komplex nabízí 42 luxusních domů s vlastními dvory a parkovacími místy. Každý dům je navržen a postaven s důrazem na moderní architekturu a vysoce kvalitní materiály, zajišťující bezpečnost a komfort. Domy jsou dokončovány na klíč podle individuálních požadavků klienta, s možností volby interiérových prvků.

Nádherně navržené zelené plochy, velký bazén a pohádkové vodní altánky poskytují místa pro relaxaci a odpočinek ve středomořském prostředí. Komplex je vybaven veškerou infrastrukturou, včetně uliční sítě, osvětlení, elektřiny, vodovodu a kanalizace, zajišťující pohodlný a bezstarostný život pro jeho obyvatele.

Nenechte si ujít možnost vlastnit luxusní dům v Victoria Paradise - váš klidný únik u moře! Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku ještě dnes. Vaše vysněné bydlení u moře je jen na dosah!

Možnost prodeje na splátek po dobu výstavby.

Konkrétní dům popsán v inzerátu je 5+kk, má celkovou plochu 169,12 vlastní dvůr 286,11m2 a krásný výhled na moře.

Poplatek na údržbu činí pouze 10.80€/m2 ročně a zahrnuje údržbu společných prostor i soukromých dvorků každého domu. Cena je stanovena na stupeň dokončení "na klíč", a s nábytkem a vybavením rádi pomůžeme!

Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
169 m2
Pozemek
286.11 m2
Užitná plocha
169.12 m2
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
85 m2
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
3 km
Lékař
2 km
Kavárna
1 km
Restaurace
70 m
Bar
2 km
Škola/školka
3 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00