Luxusní dům s výhledem na moře a bazénem, na dlouhodobý pronájem, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14768
1 300 € za měsíc ≈ 32 884 Kč
Plocha 500 m2
Dispozice 5+kk
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám k dlouhodobému pronájmu jeden ze tří luxusních domů v Sveti Vlas, Bulharsko!

Představujeme vám k dlouhodobému pronájmu tři luxusní dvoupodlažní domy v exkluzivní lokalitě Sveti Vlas, pouze 6-7 minut chůze od krásné pláže Paradise Beach. Domy se nacházejí v prestižním butikovém komplexu "Inni Park" a nabízejí výjimečné pohodlí s výhledem na moře a klidnou atmosférou.

Cena pronájmu za jeden dům činí 1300 € měsíčně + náklady na energie (cca 150-200 € měsíčně). Malí pejsci jsou vítáni! Součástí komplexu je i společný bazén, kolem kterého jsou rozmístěna luxusní lehátka a slunečníky, což je ideální pro relaxaci. Každý dům má svou vlastní grilovací zónu a velký dvůr o rozloze 500 m².

Detaily domu

Dvoupodlažní dům o rozloze 260 m²

Luxusní obývací pokoj s kuchyňským koutem a čtyři ložnice

Dům je plně vybaven

Soukromý dvůr: 500 m²

Soukromé parkoviště pro 8-10 aut

Bazén, luxusní lehátka, slunečníky a trampolína pro děti

Výhody pronájmu domu u moře v Sveti Vlas

Komplex "Inni Park" nabízí jedinečné spojení horského lesa a pobřeží Černého moře. Čistý, ionizovaný vzduch zajišťuje zdravé prostředí, ideální pro relaxaci i aktivní život. Výhled na Nessebarský záliv a blízkost k přírodní pláži Paradise Beach dělá z tohoto místa perfektní volbu pro ty, kdo hledají pohodlí a luxusní životní styl u moře.

Proč si pronajmout dům u moře v Bulharsku?

Sveti Vlas je vyhledávaným letoviskem, které kombinuje krásné výhledy na moře a hory s poklidnou atmosférou. Ideální pro rodiny nebo dlouhodobé bydlení. Sveti Vlas nabízí širokou škálu restaurací, barů, obchodů a kulturních akcí, přičemž si zachovává klidné a relaxační prostředí daleko od ruchu Slunečného pobřeží.

Blízkost k rušnému letovisku Slunečné pobřeží znamená, že máte vše potřebné na dosah ruky, zatímco Sveti Vlas zůstává tichou oázou.

Proč investovat a pronajímat nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme odborníky na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme široký výběr kvalitních nemovitostí v top lokalitách, jako je Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Pomorie, Ravda a další. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti a podporu během celého procesu pronájmu.

Důkladně prověřené nabídky: Spolupracujeme pouze s ověřenými developery a majiteli nemovitostí.

Celoroční podpora: Zajišťujeme veškerou péči o Vaši nemovitost, včetně pronájmu, údržby a poprodejního servisu, abyste se mohli plně soustředit na svou investici.

Bezpečnost a péče: Postaráme se o vše, od správy nemovitosti až po její pronájem, aby se vaše investice co nejlépe zhodnocovala.

Proč investovat v Bulharsku?

Bulharsko se stává stále atraktivnější destinací pro zahraniční investory díky nízkým cenám nemovitostí, rostoucí ekonomice a stále většímu turistickému zájmu. Oblasti jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží a Elenite nabízejí skvělé investiční příležitosti, ať už chcete pronajímat krátkodobě nebo dlouhodobě.

Kontaktujte nás ještě dnes a dozvíte se více o této exkluzivní nabídce! Jsme vám k dispozici celoročně a rádi vám pomůžeme s výběrem ideální nemovitosti na bulharském pobřeží Černého moře.

Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
500 m2
Pozemek
500 m2
Užitná plocha
260 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
260 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00