Luxusní 2+kk u moře na Kypru, 3% sleva splátky na 7 let bez navýšeni

Trikomo, Kypr – ID 11795
132 000 € ≈ 3 321 780 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/10
Moře 600 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Chcete využívat a pronajímat Váš apartmán a přitom mít zaplacené po předáním jednotky pouhých 50% z ceny nemovitosti ? Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflací ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě. U nás neplatíte provizi za zprostředkování obchodu , jsme zástupci developera , nakupujete přímo od prodávajícího. Narůst ceny po předání minimálně 40%.

Jsme na místě a dokážeme nabídnout všechny potenciální projekty na ostrově. Pomůžeme Vám zamilovat si perlu Středozemního moře, Kypr.

Aktuálně nabízíme tento úžasný 2+kk. Předpokládaný termín předání bytu je v roce 2026 ,nicméně plán splátek je až 7 let bez navýšeni do roku 2030, to znamená, že apartmán můžete pronajímat již po zaplaceni 50% z ceny nemovitosti a tak na zbytek si zčásti vydělat pronájmem. Tak dobré podmínky nedostanete nikde na Kypru. Fotografie jsou vizualizace a také ze showroomu 2 + kk ,který je již k dispozici .

Obrovskou výhodou je fakt , že projekt má bohatou hotelovou infrastrukturou , je velmi poptávaný a velká část resortu je už dávno v provozu. Je to tedy dobrá příležitost na investici. V resortu najdeme i už hotové byty na prodej, samozřejmě ti jsou dražší.

V našem resortu nabízíme širokou škálu venkovních bazénů.

Krytý bazén je otevřen celoročně a v zimní sezóně je vyhřívaný.

Rodinný a rekreační bazén

Olympijský bazén

Bazén Aqua-Park se skluzavkami

Bazén Pamukkale

Lounge Pool

Tropický bazén

Krytý bazén

Dětský bazén

lázně, Spa , salon krasy , solní jeskyně

lázně mrtvého moře - nejunikátnější lázně na ostrově

školka v areálu

fitness

krytý aquapark

tréninkový golfový klub

spoustu restauraci a barů a mnohem více

Developer je hrdý na to, že vám může představit členskou kartu, která klientům umožňuje využívat jedinečná privilegia a výhody ve všech projektech developera , jedná se o vstupy do infrastruktury developera a 10% slevy v restauracích + další výhody.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti. Na našich stránkách uvidíte naše investiční zájezdy na místě , počet účastníků je omezen.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
1
Počet podlaží
10
Dispozice
2+kk
Plocha
65 m2
Užitná plocha
58 m2
Terasa
29 m2
Bazén
30 bazénů
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
2 km
Lékař
14 km
Kavárna
30 m
Restaurace
250 m
Bar
50 m
Škola/školka
3 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00