Krásný 2+kk s výhledem na bazén, komplex Emilia Romana Boutique, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14756
115 000 € ≈ 2 911 800 Kč
Plocha 59 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/4
Moře 600 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám nový apartmán 2+kk v komplexu Emilia Romana Boutique, Sluneční pobřeží, Bulharsko.

Nabízíme Vám stylový apartmán 2+kk o celkové ploše 59,5 m², umístěný ve čtvrtém a posledním patře prestižního komplexu Emilia Romana Boutique na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Tento moderní byt je skvělou volbou pro letní dovolenou i investici do pronájmu díky své výborné poloze, blízkosti pláže a přístupu k místním atrakcím.

Dispozice bytu:

Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem

Ložnice

Koupelna s toaletou

Balkón s výhledem na bazén

Výhody Komplexu Emilia Romana Boutique

Komplex Emilia Romana Boutique se nachází v klidné a zelené části Slunečního pobřeží, pouhých 600 metrů od pláže. Nabízí klidné prostředí pro relaxaci, přesto je v docházkové vzdálenosti od centra letoviska a jeho bohaté nabídky obchodů, restaurací a kaváren. V blízkosti se nachází také škola, školka, zdravotnická zařízení a pošta, což zajišťuje veškerou občanskou vybavenost na dosah.

Vybavení komplexu:

Bazén ve tvaru laguny s relaxačními zónami

Restaurace a bar

Recepce

Dětské hřiště

Výtah

Parkoviště

Zeleň a parkové úpravy

24hodinová bezpečnostní služba

Majitelé a jejich hosté mohou využívat všech těchto zařízení a výhod komplexu, který je pečlivě udržován po celý rok. Roční poplatek za údržbu činí 12 €/m².

Proč Investovat Do Nemovitosti na Slunečním Pobřeží?

Sluneční pobřeží je jedním z největších a nejpopulárnějších letovisek v Bulharsku a celé oblasti Černého moře. Letovisko nabízí 8 km dlouhou písečnou pláž s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře, ideální pro rodiny s dětmi i neplavce. Plážová promenáda, která se táhne podél pobřeží až k historickému městu Nesebar, je lemována množstvím kaváren, restaurací a útulných obchodů. Během letní sezóny se zde konají různé festivaly, koncerty a další kulturní akce.

V posledních letech prodělalo Sluneční pobřeží významnou modernizaci a nabízí moderní infrastrukturu srovnatelnou s nejlepšími evropskými destinacemi. Návštěvníci i obyvatelé mohou navštívit také místní aquapark Action, který nabízí zábavu pro všechny generace – od skluzavek a tobogánů po bazény, vířivky, restaurace a mnoho dalších atrakcí.

Proč Koupit Nemovitost Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a ověřených apartmánů v letoviscích jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis, včetně:

Kompletní správy nemovitosti: Postaráme se o údržbu, pronájem i poprodejní služby.

Celoroční podpory: Naše kanceláře jsou otevřeny po celý rok a jsme připraveni Vám pomoci s čímkoliv.

Ověřené nabídky: Spolupracujeme pouze s prověřenými developery a majiteli nemovitostí, abychom zajistili bezpečné a výhodné investice.

Proč Investovat v Bulharsku?

Bulharsko je stále populárnější destinací pro zahraniční investory díky výhodným cenám nemovitostí, stabilní ekonomice a rozvíjejícímu se turistickému trhu. Letoviska jako Slunečné pobřeží a Sveti Vlas poskytují vysoký potenciál pro sezónní pronájmy a zajišťují zajímavé výnosy z investic. Výborná dopravní dostupnost, moderní infrastruktura a přívětivé klima dělají z Bulharska atraktivní destinaci pro investice do prázdninových i trvalých nemovitostí.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti! Jsme Vám k dispozici celoročně a zajistíme kompletní servis při koupi a správě Vaší nemovitosti na bulharském pobřeží Černého moře.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
59 m2
Užitná plocha
52.36 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00