Karia, Kavarna, Bulharsko

Kavarna, Bulharsko – ID 14504
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka

Nabízíme ke koupi parádní apartmány situované v komplexu Karia ve městě Kavarna, region Varna, Bulharsko.

Komplex, ve kterém se byty nachází, poskytuje širokou škálu služeb a vybavení, včetně bazénu, krásně udržované zahrady, 24hodinové ostrahy, recepce, parkoviště a rychlého přístupu k moři, které je vzdálené pouhých 350 metrů.

Město Kavarna je vyhledávanou lokalitou nejen kvůli své blízkosti k Černému moři, ale i díky skvělé občanské vybavenosti. V okolí jsou školy, zdravotní zařízení, školky, pošta, supermarkety a mnoho dalších obchodů a služeb.

Kavarna je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, investici do pronájmu nebo celoroční bydlení. Leží v jedné z nejkrásnějších částí bulharského pobřeží a je známá svými malebnými plážemi, bohatou historií, kulturními památkami a výbornou gastronomií.

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí širokou škálu kvalitních a ověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti, která uchová hodnotu vašich financí. Jsme zde pro vás po celý rok a nabízíme kompletní servis od koupě nemovitosti až po její pronájem a správu.

Postaráme se o vše od A do Z. Můžete se na nás spolehnout v každém kroku procesu. Naše spolupráce nekončí koupí nemovitosti, ale teprve začíná.

Město Kavarna je fascinujícím místem na severním pobřeží Černého moře, známé svou přírodní krásou, čistými a dobře udržovanými plážemi a klidnou atmosférou. Díky příznivým klimatickým podmínkám a vyspělým infrastrukturám je Kavarna oblíbenou destinací pro turisty z celého světa. Mimo koupání a relaxaci na pláži nabízí Kavarna mnoho aktivit, jako jsou vodní sporty, golf, pěší turistika a cyklistika.

Navštivte Kavarnu a objevte krásu tohoto místa, jeho kulturní bohatství a pohostinnost místních obyvatel. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají klid, pohodlí a krásnou přírodu v srdci bulharského pobřeží.

Hledáte nemovitost v Kavarně nebo v Bulharsku? MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám pomůže najít tu správnou volbu.

Jednotky v komplexu

Kompletně zařízený 2+kk vhodný na pronájem, komplex Karia, Kavarna
žádaný komplex žádaná lokalita výhodná cena
64 m2
2+kk
3/4
350 m
58 000 € 1 456 670 Kč
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00