Investiční vily na Kypru tři patra, čtyři koupelny a bazén

Trikomo, Kypr – ID 12244
381 500 € ≈ 9 547 038 Kč
Plocha 200 m2
Dispozice 3+1
Moře 300 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflací ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě. U nás neplatíte provizi za zprostředkování obchodu , jsme zástupci developera , nakupujete přímo od prodávajícího. Jsme jednička na trhu s více než 1000 spokojených klientů u moře, máme největší nabídku na Kypru, podívejte se na naše recenze.

Časopis Forbes vyhlásil po druhé od 2021 Severní Kypr jako nejlepší investice u more. My jsme nesmírně hrdí na to, že jsme absolutními průkopníky v nabídce nemovitostí na Severním Kypru na českém trhu.

Aktuálně nabízíme možnost pořídit si investiční vilu v tomto hotelovém projektů za bezkonkurenční podmínky. Nabízíme Vám jedinečnou akci : za určitých podmínek můžete u této nabídky získat 5% slevy z ceny nemovitosti od developera.

Za určitých podmínek se můžeme dostat na - 5 % pod tržní cenou , v případě zájmů mě neváhejte kontaktovat.

Termín předání vil je cca za rok , za rok a pul. Splácet ale můžete až 36 měsíců a to bez navýšení! Z 70 víl v projektů zůstalo volných jen několik.

Po předání za rok a pul můžeme vilu dát ihned do pronájmu a zčásti si takto zaplatit kupní cenu, máme 3 let plán splátek bez navýšení! S pronájmem pomůžeme , sami máme investiční vilu v tomto projektů.

Vily 3+1 mají tři patra , čtyři koupelny , velká střešní terasa kde se da postavit pergolu , gril a jaccuzi. Vše se nachází 300m od pláže na Kypru. Součástí projektů bude i luxusní jacht klub. K vilám náleží i vlastní bazén. Vedle je skvělý aquapark, je to opravdu vynikající investici na pronájem a uložení peněz.

Sami máme zkušenosti v tomto projektů pro více info ohledně návratnosti a skvělého plánu splátek a další výhody od naší společností neváhejte se na nás obrátit.

Projekt disponuje s bohatou infrastrukturu v rámci samotného resortu i podél pláži. Můžete si užívat lázně spa, bazény , fitness , dětské hřiště , aquaparky , kavárny restaurace , beach bary a mnohem více. S klientskou kartu Vám zajistíme vstup do všech infrastruktur všech projektů tohoto developera na celém ostrově.

Developer je hrdý na to, že vám může představit členskou kartu, která klientům umožňuje využívat jedinečná privilegia a výhody ve všech projektech developera , jedná se o vstupy do infrastruktury developera a 10% slevy v restauracích + další výhody.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Počet podlaží
3
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
200 m2
Pozemek
200 m2
Užitná plocha
120 m2
Terasa
67 m2
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
150 m2
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
4 km
Lékař
22 km
Kavárna
360 m
Restaurace
70 m
Bar
370 m
Škola/školka
6 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00