Dům po rekonstrukci, ihned k nastěhování, Balgarevo

Balgarevo, Bulharsko – ID 14827
141 000 € ≈ 3 557 430 Kč
Plocha 1200 m2
Dispozice 3+1
Moře 7 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi nemovitost po kompletní rekonstrukci, která je připravena k okamžitému nastěhování v blízkosti moře a pláže. Zastavěná plocha domu činí 80 m² a dispozice zahrnuje vstupní chodbu, tři samostatné místnosti, dvě zrekonstruované koupelny s toaletou a plně vybavenou kuchyň.

Na pozemku o rozloze 1200 m², který je celý oplocený, se nachází také samostatná stavba s letní kuchyní a další hospodářská stavení, která nabízejí možnosti pro uskladnění či další využití. Nemovitost je napojena na obecní vodovod, elektřinu a plyn, a odpad je řešen septikem.

Tato nemovitost nabízí obrovský potenciál nejen pro rekreační účely, ale i pro pěstování ovoce a zeleniny nebo chov drobných hospodářských zvířat. Lokalita je klidná a přesto v blízkosti centra obce, což zajišťuje snadnou dostupnost všech služeb.

Balgarevo – atraktivní a klidná lokalita

Obec Balgarevo je malebná a dobře organizovaná vesnice v severní části Bulharska, vzdálená jen 7 km od města Kavarna a slavného mysu Kaliakra. Pláž Rusalka je vzdálená 13 km, Tyulenovo 18 km a krásné pláže v oblastech Shabla, Ezerec a Krapec jen 25 km. Letiště Varna se nachází 80 km od vesnice, což zajišťuje výbornou dostupnost pro mezinárodní cestující.

Balgarevo je známé svou jedinečnou přírodou a kulturním dědictvím, včetně ekologických farem (mušlová farma a farma na chov hlemýžďů) a bohaté gaugazské kultury. Vesnice je vyhledávaná zejména milovníky klidu a autentické atmosféry bulharského venkova. S přibližně 1100 obyvateli je Balgarevo oblíbenou destinací pro cestovní ruch i zemědělství. Vesnice nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, školy, školky a nově vybudované infrastruktury pro rekreanty.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí na bulharském pobřeží v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Jako Bulhaři s mnohaletými zkušenostmi garantujeme, že vám pomůžeme najít tu správnou nemovitost, která splní vaše očekávání a bude dlouhodobě zhodnocena.

Poskytujeme komplexní služby zahrnující koupi, pronájem a správu nemovitostí, a náš servis nekončí podpisem smlouvy. Jsme tu pro vás po celou dobu vlastnictví vaší nemovitosti, ať už ji chcete využívat pro osobní účely nebo jako investici. Díky naší místní přítomnosti v Bulharsku jsme schopni poskytovat služby po celý rok.

Kontaktujte nás

Pokud hledáte nemovitost v obci Balgarevo nebo v jiných atraktivních lokalitách Bulharska, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít tu pravou nemovitost, ať už pro rekreaci, investici, nebo trvalé bydlení.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+1
Plocha
1200 m2
Pozemek
1200 m2
Užitná plocha
80 m2
Zastavěná plocha
80 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00