Dům k rekonstrukci, 25km od moře, top cena, obec Vidno, Kavarna

Vidno, Bulharsko – ID 14653
18 000 € ≈ 455 580 Kč
Plocha 1100 m2
Dispozice 3+1
Moře 25 000 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi rodinný dům k rekonstrukci ve vesnici Vidno, spadající do okresu Kavarna, Bulharsko. Pláž a moře jsou vzdálené 25km! Dům má celkovou zastavěnou plochu 73 m² a nachází se na pozemku o rozloze 1100 m². Je napojen na elektřinu a vodu a díky dvěma samostatným vstupům nabízí flexibilní využití.

Hlavní parametry domu:

Celková zastavěná plocha: 73 m².

Pozemek: 1100 m².

Dispozice: tři samostatné pokoje, malá kuchyň a místnost připravená pro vybudování koupelny.

Dva samostatné vstupy: dům má dva nezávislé vchody, což umožňuje přestavbu na dvě samostatné bytové jednotky.

Sklep: k domu náleží sklepní prostor s odděleným vstupem.

Pozemek: oplocený a částečně zpracovaný dvůr s ovocnými stromy a možností další úpravy dle vašich představ.

Stav nemovitosti:

Dům vyžaduje rekonstrukci, ale střecha je v dobrém stavu a nezatéká.

V jedné z místností je nutné opravit omítku.

Dům je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí vytvořit bydlení dle svých představ v klidné vesnické lokalitě a zároveň v blízkosti moře a pláže.

O lokalitě Vidno: Vesnice Vidno se nachází v klidné a tiché oblasti a je rozdělena na tři části. Je obklopena krásnou přírodou, která láká k procházkám a relaxaci. V obci je potravinový obchod a trvale zde žijí jak místní obyvatelé, tak i řada zahraničních občanů, kteří si zde našli svůj druhý domov.

Vzdálenosti:

30 km od pláže v obci Krapec.

25 km od pláže a centra města Kavarna.

O městě Kavarna

Město Kavarna je významným přístavním městem v severní části bulharského pobřeží Černého moře. Žije zde přibližně 12 000 obyvatel. Město je proslulé jako „rockové hlavní město Bulharska“, kde se každé léto konají koncerty světově známých rockových kapel. Kavarna má bohatou historii, kterou dokumentují nálezy z 5. – 6. století našeho letopočtu. Návštěvníci mohou obdivovat historické památky i kulturní akce.

V okolí města se nacházejí krásné pláže a skalní útesy, které nabízejí úžasné výhledy na Černé moře. Město má kompletní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol, školek, kaváren a nemocnic. V blízkosti se nachází známá turistická místa, jako je mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola a mnoho dalších. Okolí je oblíbené také mezi zahraničními rezidenty, včetně českých občanů, kteří zde nalezli svůj druhý domov.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku, především v atraktivních lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis při koupi, pronájmu a správě nemovitostí, včetně poprodejních služeb. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost, zajistíme všechny formality a postaráme se o její správu. Naše spolupráce nekončí koupí, ale teprve začíná dlouhodobý vztah založený na důvěře a spokojenosti.

Proč koupit nemovitost v oblasti Kavarna?

Město Kavarna a jeho okolí jsou vyhledávanou lokalitou pro ty, kteří hledají klidné místo k trvalému bydlení nebo rekreaci. Region nabízí nádherné přírodní scenérie, čisté pláže a množství atrakcí. Blízkost teplých pramenů a léčivých lázní je ideální pro zdravý životní styl a relaxaci. Díky vysoké poptávce po nemovitostech v této oblasti je investice do realit v Kavarně velmi výhodná s možností dlouhodobého zhodnocení.

Pokud hledáte nemovitost v klidné oblasti s velkým potenciálem, kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Rádi vám pomůžeme najít ideální dům pro vaši rodinu nebo investici!

Počet podlaží
1
Dispozice
3+1
Plocha
1100 m2
Pozemek
1100 m2
Užitná plocha
73 m2
Zastavěná plocha
73 m2
Parkování
Ano
Obchod
12 km
Lékař
13 km
Kavárna
13 km
Restaurace
11 km
Bar
13 km
Škola/školka
7 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00