3+kk, Rodinný domek s bazénem, Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 13116
169 000 € ≈ 4 212 325 Kč
Plocha 400 m2
Dispozice 3+kk
Moře 15 000 m
Stav Volné

3+kk, Rodinný domek s bazénem, Camposol, Španělsko

Úžasná nemovitost v klasicistním stylu na prodej v Camposolu! Tento dům s rohovým pozemkem o rozloze 400 m² má 2 ložnice, 1 koupelnu, vlastní bazén a střešní solárium s panoramatickým výhledem. Tato vila ve stylu Clasico v Camposolu představuje kompletní balíček. V prvotřídní lokalitě, s krásným venkovním prostorem, neuvěřitelnými výhledy a úžasným interiérem, tuto nemovitost si nesmíte nechat ujít.

Součástí nemovitosti je:

- V přední části nemovitosti se nachází velká krytá terasa. Odtud si můžete užívat neuvěřitelný výhled bez ohledu na počasí.

- Obývací pokoj, dostatečně prostorný pro umístění nábytku a jídelního stolu.

- Kuchyň s velkým množstvím pracovní desky a úložného prostoru pro vaše pohodlí.

- Zadní terasa se schody vedoucími na střešní solárium, které poskytuje rozsáhlý výhled do okolí.

- 2 ložnice s vestavěnými skříněmi a prostorem pro další nábytek.

Stejně atraktivní a luxusní je i venkovní část nemovitosti, která obsahuje soukromý bazén o rozměrech 8x4 m a zbytek venkovního pozemku je pokryt esteticky okrasným štěrkem. K dispozici je také samostatná brána pro vozidla a příjezdová cesta v zadní části nemovitosti.

Umístění:

Tato nemovitost je ideální pro milovníky golfu, protože se nachází ve stále oblíbenější rezidenční golfové oblasti v Camposolu. Camposol se nachází na pobřeží Costa Calida, v idylické čtvrti ve španělské Murcii, obklopené horami a nádhernými výhledy do krajiny. Po 15 minutách jízdy se ocitnete u nádherných pláží a nádherného přístavu Puerto de Mazarron, nebo využijte obchodní centra, golf a dětské hřiště, které v Camposolu poskytují zábavu pro celou rodinu. Pokud máte chuť cestovat dál, národní letiště Murcia je vzdálené pouhých 30 minut jízdy.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této výjimečné nemovitosti ještě dnes!

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
400 m2
Pozemek
400 m2
Užitná plocha
60 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00