3+kk, bez poplatku za údržbu, v blízkosti pláže, Nesebar

Nesebar, Bulharsko – ID 14652
199 000 € ≈ 5 036 690 Kč
Plocha 118 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/6
Moře 700 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám prostorný třípokojový byt o rozloze 118 m² v klidné čtvrti Černé moře ve městě Nesebar. Byt se nachází ve 2. patře obytné budovy postavené v roce 2006 a je ideální pro trvalé bydlení nebo jako investiční nemovitost k pronájmu.

Hlavní parametry bytu:

Dispozice: 3+kk (dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě koupelny s toaletou a dvě terasy ).

Podlaží: 2. patro.

Celková plocha: 118 m².

Vytápění: lokální topení.

Ohřev vody: solární panely.

Poplatky: bez poplatků za údržbu.

Právní stav: Akt 16 – kompletní kolaudace, samostatné elektroměry a vodoměry.

Vzdálenost od pláže: pouze několik minut chůze.

Byt je dobře udržovaný a je připraven k okamžitému užívání. Díky svému praktickému rozložení a prostorným pokojům poskytuje komfortní bydlení jak pro rodiny, tak i pro ty, kdo hledají investiční příležitost v atraktivní lokalitě s vysokou poptávkou po pronájmu.

Proč investovat do nemovitosti s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský realitní trh a nabízíme široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí v atraktivních lokalitách jako Nesebar, Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie a další. Naše služby zahrnují kompletní servis při koupi, pronájmu a správě nemovitostí včetně poprodejních služeb.

Našim klientům poskytujeme komplexní péči od A do Z, což zahrnuje veškeré právní a administrativní úkony, asistenci při zařízení interiéru, správu nemovitosti a její pronájem. Na nás se můžete spolehnout nejen při koupi, ale i během dlouhodobé správy a péče o vaši investici.

O městě Nesebar

Nesebar je jedním z nejkrásnějších měst na bulharském pobřeží, vyhlášený svou architektonickou a archeologickou hodnotou a zapsaný na seznamu UNESCO od roku 1983. Nachází se na malebném skalnatém poloostrově a snoubí bohatou historii s moderním vybavením a službami.

Město je proslulé svými byzantskými kostely, historickými budovami a dlážděnými uličkami. Mezi významné památky patří kostel sv. Jana Křtitele, Bazilika z 5. století a ikonický větrný mlýn. Kromě historických památek láká Nesebar i svou krásnou písčitou pláží, která nabízí široké možnosti sportovního a rekreačního vyžití, jako je jízda na vodních skútrech, plážový volejbal či relaxace v plážových barech.

Díky své výhodné poloze jen 38 km od Burgasu a 100 km jižně od Varny, s blízkostí živého letoviska Slunečné pobřeží, je Nesebar ideálním místem pro investici do nemovitosti. Turistický ruch zde zajišťuje vysokou návratnost a možnost stabilního příjmu z pronájmu.

Proč koupit nemovitost v Nesebaru?

Investice do nemovitosti v Nesebaru je výhodná díky kombinaci historické hodnoty města, atraktivní lokality a rostoucího turistického zájmu. Město poskytuje ideální podmínky pro celoroční bydlení i rekreační pobyt. Moderní infrastruktura a blízkost k pláži přitahují široké spektrum klientů, od rodin s dětmi po seniory či milovníky historie a kultury.

Pokud hledáte kvalitní nemovitost v Bulharsku nebo investiční příležitost v Nesebaru, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme více informací a zajistíme prohlídku tohoto krásného bytu.

Podlaží
2
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Plocha
118 m2
Užitná plocha
103.84 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00