2+kk s výhledem na moře, komplex Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 14621
160 000 € ≈ 4 050 400 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/6
Moře 5 m
Poplatek za služby 360 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám nádherný apartmán 2+kk o celkové ploše 65 m², situovaný ve 3. patře šesti podlažního komplexu přímo u pláže v atraktivní lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán je ve výborném stavu a nabízí úchvatný výhled na moře z prostorného balkonu, ideálního pro relaxaci. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s výhledem na moře. Tento byt je perfektním místem pro odpočinek, na pronájem nebo trvalé bydlení.

Komplex poskytuje veškeré vybavení potřebné pro pohodlný život i rekreaci, včetně venkovního bazénu, recepce, bezpečnostní služby a parkovacího stání. Pečlivě upravené okolí a udržované zahrady zvyšují atraktivitu celého areálu.

Apartmán je ihned k dispozici a zahrnuje kompletní telekomunikační vybavení, jako je telefon a internet. Ohřev vody a vytápění je zajištěno lokálním elektrickým systémem.

V těsné blízkosti apartmánu najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, zdravotnická zařízení, školky, poštu, obchody, supermarkety a další služby. Navíc, pláž se nachází jen 5 metrů od komplexu, což z tohoto apartmánu činí ideální volbu pro milovníky moře a plážových aktivit.

Poplatek za údržbu činí pouze 360 EUR ročně.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí. Pomůžeme vám najít ideální investici, která splní vaše požadavky a udrží hodnotu vašich peněz. Jsme místní odborníci, kteří působí v Bulharsku celoročně. Naše společnost nabízí kompletní služby, od nákupu, přes pronájem až po správu nemovitosti a poprodejní servis v oblíbených lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Spolehněte se na nás ve všech aspektech. Koupí náš vztah nekončí, ale začíná.

Team MNM

Sveti Vlas je proslulý svým čistým vzduchem, krásnou přírodou a poklidnou atmosférou. Toto letovisko je ideální pro rodinnou dovolenou nebo dlouhodobý pobyt. Nachází se na úpatí pohoří Stará Planina, což nabízí nádherné výhledy na moře i hory. Sveti Vlas je rovněž v těsné blízkosti rušného Slunečného pobřeží, poskytuje však klidné prostředí pro odpočinek. Letovisko nabízí nejen krásné pláže, ale také mnoho restaurací, barů, obchodů a kulturních aktivit.

Podlaží
3
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
65 m2
Užitná plocha
57.2 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
310 m
Lékař
150 m
Kavárna
160 m
Restaurace
100 m
Bar
150 m
Škola/školka
210 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00