2+kk s výhledem na moře a vlastním dvorem, Byala

Byala, Bulharsko – ID 14881
66 000 € ≈ 1 667 820 Kč
Plocha 56 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 500 m
Poplatek za služby 250 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi dvoupokojový apartmán s vlastním dvorem a výhledem na moře v Byale!

Tento prostorný apartmán se nachází v moderním rezidenčním komplexu v klidném přímořském městečku Byala, pouhých 450 metrů od pláže. V blízkosti apartmánu najdete rekreační středisko státního zastupitelství a oblíbenou restauraci Panorama.

Apartmán o celkové ploše 56 m² je komfortně uspořádán a skládá se ze vstupní haly, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s toaletou a prostorné verandy s vlastním oploceným dvorem, který nabízí krásný výhled na moře a do okolní přírody komplexu. Výhled na moře si můžete užívat jak z obývacího pokoje a ložnice, tak i přímo ze dvora.

Plocha apartmánu činí 56 m² a plocha verandy s dvorem je dalších 37 m². Apartmán je kompletně zařízený a vybavený, připravený k okamžitému užívání.

Komplex Milana 3 byl dokončen v roce 2016 a nabízí skvělé vybavení pro své rezidenty, včetně panoramatické relaxační zóny s bazénem pro dospělé i děti, lehátek, dětského hřiště a parkoviště. Udržovací poplatek činí pouze 250 € ročně, včetně fondu oprav a užívání bazénu.

Tento apartmán 2+kk se nachází v prvním patře ze tří a je ideální pro klidné bydlení nebo jako investice na pronájem.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí. Jsme Bulhaři a působíme v Bulharsku celoročně. Poskytujeme komplexní služby spojené s koupí, pronájmem a správou nemovitostí na bulharském pobřeží. Postaráme se o vše – od počátečního výběru nemovitosti až po poprodejní servis, a to v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

Byala, kde se tento apartmán nachází, je krásné přímořské město s bohatou vinařskou tradicí. Leží strategicky mezi dvěma mezinárodními letišti, pouhých 50 km jižně od Varny a 60 km severně od Burgasu. Pobřeží Byaly je známé svou kombinací malebných zálivů, dlouhých písečných pláží a bílých útesů. Tato oblast je ekologicky čistá a ideální pro rodinnou dovolenou nebo celoroční bydlení.

Proč koupit nemovitost u nás? Pomůžeme vám najít správnou investici podle vašich potřeb a zajistíme, aby vaše peníze byly bezpečně zhodnoceny. S námi můžete počítat, protože vaše spokojenost je naší prioritou. Naše služby nekončí koupí nemovitosti – s námi začíná dlouhodobá spolupráce.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
56 m2
Užitná plocha
45 m2
Terasa
37 m2
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00