2+kk s velkou terasou, skvělá lokalita, komplex Viana, Nesebar

Nesebar, Bulharsko – ID 14871
88 000 € ≈ 2 223 760 Kč
Plocha 61 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/4
Moře 600 m
Poplatek za služby 8 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Představujeme vám ke koupi moderní apartmán 2+kk o rozloze 61 m², který se nachází ve 4. podlaží čtyřpatrového domu v klidné oblasti Kokalu v Nesebaru. Byt má praktickou dispozici: předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a krásnou terasu s příjemným výhledem, která láká k odpočinku a relaxaci. Apartmán je vzdálen pouhých 600 metrů od pláže a v docházkové vzdálenosti od zastávky MHD, což zajišťuje skvělou dostupnost jak do centra Nesebaru, tak na Slunečné pobřeží.

Vybavení komplexu a služby

Komplex nabízí mnoho vybavení a služeb, které potěší vás i vaše hosty:

Pečlivě udržovaná zelená plocha

Bazén s dětskou částí, sluneční terasy pro relaxaci

Bar u bazénu, restaurace a kavárna

Recepční služby a concierge

Lázeňské centrum

Dětské hřiště

Parkoviště

24hodinová ostraha

Celoroční servis a údržba Poplatek za údržbu činí 8 €/m² ročně, což z tohoto apartmánu činí ideální volbu pro celoroční bydlení nebo výhodnou investici na pronájem.

Výhody vlastnictví nemovitosti u moře v Bulharsku

Investice do nemovitosti v Nesebaru přináší nejen možnost užívat si krásy Černomořského pobřeží, ale také finanční jistotu. Kokalu a Nesebar jsou atraktivní lokality s vysokým turistickým potenciálem, ideální pro letní dovolené, ale i dlouhodobé bydlení. Naše firma, MOJE NEMOVITOST U MOŘE, vám nabízí ověřené nemovitosti v Bulharsku s komplexními službami – od poradenství při koupi, přes správu nemovitosti až po poprodejní služby. Jsme místní odborníci a nabízíme spolehlivou podporu po celý rok.

Proč koupit od nás?

Jsme odborníci s dlouholetou zkušeností v bulharském realitním trhu a osobně se staráme o každého klienta. Naše služby jsou plně přizpůsobené vašim požadavkům – od pomoci s výběrem nemovitosti, přes zajištění právních služeb, až po správu a pronájem vaší nemovitosti. Díky naší lokální přítomnosti vám zaručíme bezproblémový průběh každého kroku.

Nesebar – perla Bulharského pobřeží

Město Nesebar, zapsané na seznamu UNESCO, je jedním z nejnavštěvovanějších letovisek na bulharském pobřeží Černého moře. Historické centrum města nabízí úchvatnou architekturu, starověké kostely, malebné uličky a řadu kulturních památek, jako je kostel Sv. Jana Křtitele z 11. století či byzantská bazilika. Nesebar láká turisty nejen svou historií, ale také krásnými písčitými plážemi s pozvolným vstupem do moře, ideálními pro rodiny s dětmi i milovníky vodních sportů.

Bulharsko – ideální destinace pro investice a odpočinek

Bulharsko je čím dál populárnější destinací pro investice do nemovitostí díky své dostupnosti, krásným plážím a bohaté historii. Vynikající poměr ceny a kvality, nízké životní náklady a pestré možnosti pro volný čas dělají z Bulharska ideální místo pro koupi nemovitosti u moře.

Kontaktujte nás

S námi je vaše investice v bezpečí. MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí bezkonkurenční množství kvalitních nemovitostí v lokalitách jako Nesebar, Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Ravda a dalších. Koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná. Rádi vám pomůžeme uskutečnit vaše sny o bydlení u moře.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
61 m2
Užitná plocha
53.68 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
630 m
Lékař
410 m
Kavárna
630 m
Restaurace
400 m
Bar
630 m
Škola/školka
960 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00