1+kk s výhledem na moře a golfové hřiště, Thracian Clifs Golf & Beach Resort

Topola, Bulharsko – ID 14657
121 000 € ≈ 3 063 720 Kč
Plocha 64 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 2/4
Moře 100 m
Poplatek za služby 19 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám krásný apartmán 1+kk s úchvatným výhledem na moře, golfové hřiště a mys Kaliakra v prestižním golfovém resortu Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Tento jedinečný apartmán se nachází ve 2. patře čtyřpatrové budovy v části Hillside Village, která je nejvýše položenou částí komplexu. Díky této poloze nabízí nejlepší výhledy na celý resort a okolí.

Hlavní parametry apartmánu:

Dispozice: prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, místo pro spaní, koupelna s toaletou a velká terasa s výhledem na moře a golfové hřiště.

Celková plocha: 64,4 m².

Výhled: úchvatný výhled na moře, golfové hřiště a mys Kaliakra.

Vzdálenost od pláže: 100 metrů.

Roční poplatek za správu nemovitosti: 18,25 EUR/m².

Možnosti využití: Apartmán je ideální pro celoroční bydlení, rekreaci nebo jako investiční nemovitost s možností pronájmu v rámci hotelového programu resortu.

Vybavení resortu Thracian Cliffs Golf & Beach Resort:

Dvě pláže: Bendida Beach s marockou restaurací a menší, klidnější Argata Beach, poskytující soukromí a relaxaci.

18jamkové golfové hřiště navržené Garym Playerem, které patří mezi nejprestižnější v Evropě. Hřiště je umístěno přímo podél útesů s dechberoucími výhledy na Černé moře.

Golfová klubovna (3 500 m²) s restauracemi, barem s krby a terasami s výhledem na hřiště a moře.

SPA centrum s vířivkou, saunou, tureckou lázní, parní lázní a venkovním bazénem.

Restaurace a obchody: Luxusní restaurace, herní bar, noční klub, kavárny a obchody v rezidenční části.

Členství v golfovém klubu: Koupí nemovitosti získává majitel členství v golfovém klubu na 20 let zdarma, příbuzní a hosté mají nárok na golfové slevy.

Proč investovat do nemovitosti v Thracian Cliffs?

Golfový resort Thracian Cliffs se od svého otevření stal jednou z nejprestižnějších destinací pro milovníky golfu a luxusního bydlení v Bulharsku. Resort získal prestižní ocenění Evropský golfový resort roku 2014 od Mezinárodní asociace golfových touroperátorů (IAGTO) a patří mezi nejvyhledávanější golfové destinace na světě. Vynikající poloha na útesu nad Černým mořem, moderní vybavení a špičkový servis zajišťují nezapomenutelný zážitek z každé návštěvy.

Lokalita a okolí resortu

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort se nachází poblíž vesnice Topola v severní části bulharského pobřeží Černého moře. Tato klidná rekreační obec prošla v posledních letech výrazným rozvojem a nabízí ideální podmínky pro odpočinek a relaxaci. V okolí se nachází i další významné golfové hřiště Black Sea Rama a Lighthouse Golf Resort, které jsou oblíbené mezi golfisty z celého světa. Oblast je známá svými čistými plážemi, léčivými prameny a ekologicky čistým prostředím, což vytváří ideální podmínky pro lázeňskou turistiku.

O městě Kavarna

Kavarna, přístavní město vzdálené pouhých 7 km od resortu, je známé jako „rockové hlavní město Bulharska“, kde se každé léto konají koncerty světově známých rockových kapel. Kavarna nabízí bohatou historii, kulturní památky a výbornou občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol, kaváren a nemocnic. V blízkosti se nacházejí atraktivní turistické destinace jako mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla a Bolata. Okolí města je oblíbené mezi zahraničními rezidenty, včetně českých občanů, kteří zde nalezli svůj druhý domov.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku, zejména v atraktivních lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, asistence při koupi, pronájmu a správě nemovitostí a poprodejních služeb. S námi máte jistotu profesionálního přístupu a dlouhodobého partnerství.

Proč koupit nemovitost v oblasti Kavarna a Thracian Cliffs?

Investice do nemovitosti v oblasti Kavarna je výhodná díky atraktivní lokalitě, vysoké poptávce a potenciálu dlouhodobého zhodnocení. Oblast nabízí jedinečné spojení luxusního bydlení, krásné přírody, čistého moře a kvalitního golfového zázemí, což z ní činí ideální destinaci pro trvalé bydlení i rekreační pobyty.

Pokud hledáte svou vysněnou nemovitost v Bulharsku nebo investiční příležitost, neváhejte nás kontaktovat! Rádi vám poskytneme více informací a domluvíme prohlídku tohoto krásného apartmánu.

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
64 m2
Užitná plocha
56.67 m2
Terasa
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00