Zrekonstruovaný 2+kk, komplex Sun City 3, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14680
73 900 € ≈ 1 872 996 Kč
Plocha 64 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/5
Moře 967 m
Poplatek za služby 10 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu! Představujeme vám zrekonstruovaný apartmán 2+kk o ploše 64,39 m², který se nachází ve třetím podlaží pětipatrového komplexu Sun City 3 na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, koupelnu s toaletou a prostorný balkon.

Komplex Sun City 3 se nachází pouhých 900 metrů od písečné pláže a přibližně dva kilometry od malebného starého města Nesebar, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, kaváren a možností zábavy.

Areál komplexu nabízí řadu prvotřídních služeb a vybavení pro pohodlné bydlení a rekreaci:

Bezpečné parkoviště

24hodinová ostraha

Udržovaný zelený areál s relaxačními zónami

Bazény pro dospělé a dětský bazén

Bar u bazénu

Obchod s potravinami

Dostatek parkovacích míst

Poplatek za údržbu činí pouze 10 €/m² ročně, což zaručuje kvalitní správu a péči o celý areál.

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Naše služby zahrnují kompletní poradenství, pomoc při koupi nemovitosti, správu nemovitostí a poprodejní servis. Jsme místní odborníci s bohatými zkušenostmi a působíme v Bulharsku celoročně, což zaručuje spolehlivost a profesionalitu.

Slunečné pobřeží je největším letoviskem bulharského Černomoří a nabízí jedinečné podmínky pro celoroční bydlení i letní dovolenou. Je proslulé svou 8 km dlouhou písečnou pláží s pozvolným přístupem do moře, ideální pro rodiny s dětmi i neplavce. Letovisko disponuje bohatou infrastrukturou, včetně obchodů, restaurací, kaváren a zábavních podniků, a nabízí i pravidelné spojení s okolními městy.

Blízkost historického Nesebaru, živá pobřežní promenáda, pravidelné kulturní akce a festivaly, modernizované hotely i rodinně orientované atrakce, jako je aquapark Action, činí ze Slunečného pobřeží jedno z nejvyhledávanějších letovisek v celém Bulharsku.

Proč koupit nemovitost u nás?

Specializujeme se na prodej, pronájem a správu nemovitostí na pobřeží Černého moře: Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další lokality.

Nabízíme kompletní právní a technické poradenství, abyste investovali do nemovitosti, která splňuje vaše požadavky a zaručuje dlouhodobou hodnotu vaší investice.

Koupí nemovitosti s námi váš vztah s námi nekončí, ale teprve začíná – jsme tu pro vás ve všech ohledech a o správu vaší nemovitosti se postaráme od A do Z.

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
64 m2
Užitná plocha
56.66 m2
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00