Vybavený 2+kk s panoramatickým výhledem, lázeňské město Velingrad

Velingrad, Bulharsko – ID 13055
93 500 € ≈ 2 320 670 Kč
Plocha 68 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/4
Stav Volné
Období Celoroční

Objevte Bulharsko jinak! Krásný byt v nádherném lázeňském městě Velingrad! Nabízíme vám 2+kk v kvalitním bytovém domě ve Velingradu. Celková plocha činí 68 m2, nachází se v posledním čtvrtém podlaží, orientace je východní. Dispozice: chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou a balkon s panoramatickým výhledem.

Bytový dům se nachází v nejatraktivnější oblasti lázeňského letoviska Velingrad! Objekt se nachází jen kousek od 5* lázeňských komplexů a u borového lesa!!

V areálu je gril a vlastní parkoviště!!

Jedinečná nabídka, doporučujeme!

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Velingrad je největším lázeňským letoviskem v Bulharsku, zasazeném do malebných Rodop! Velingrad, známý jako „hlavní město lázní“ Balkánu, přitahuje turisty z celého světa již více než století. Město je známé svými léčivými minerálními prameny a může se pochlubit řadou lázní a wellness center nabízejících řadu procedur na podporu relaxace a omlazení. Od tradičních bulharských lázní až po moderní termální bazény si návštěvníci mohou dopřát řadu terapií určených k léčení těla i mysli. Kromě vyhlášených lázeňských zařízení nabízí Velingrad spoustu outdoorových aktivit pro milovníky přírody. Okolní Rodopy jsou domovem četných turistických tras a nedaleká přehrada Batak nabízí řadu vodních sportů, včetně plavání, rybaření a jízdy na kajaku. Ať už hledáte odpočinek, dobrodružství nebo kulturu, Velingrad má co nabídnout. Proč čekat? Objevte na vlastní kůži kouzlo tohoto kouzelného lázeňského města!

Sofie - 125 km

Bansko-75 km

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
68 m2
Užitná plocha
59.84 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00