Velká vila 3+1 přímo u pláže

Pafos, Kypr – ID 14490
660 000 € ≈ 16 575 900 Kč
Plocha 150 m2
Dispozice 3+1
Moře 100 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Pokud hledáte nemovitost u pláže v Paphosu, tento projekt je tou pravou volbou. Tyto jedinečné plážové nemovitosti na Kypru zahrnují vily se 3, 4 a 5 ložnicemi na prodej v Paphosu, vedle pětihvězdičkového plážového hotelu a v blízkosti mnoha oblíbených atrakcí a zařízení, jako je turistická oblast Paphos, přístav a nákupní centrum Kings Avenue Mall.

Vily nabízejí prostorné interiéry a soukromé bazény na velkých pozemcích. Jejich vynikající povrchové úpravy, specifikace a jedinečná poloha poskytují elitním kupujícím příležitost ochutnat luxusní kyperský středomořský životní styl. Tyto nádherné pobřežní nemovitosti na Kypru jsou předurčeny stát se dokonalým útočištěm pro každého majitele domu, který touží zažít vrchol středomořského života.

Tato jedinečná vila se 3 ložnicemi, která se nachází vedle pětihvězdičkového plážového hotelu a v blízkosti mnoha oblíbených atrakcí a zařízení Paphosu, jako je turistická oblast Paphos, přístav a nákupní centrum Kings Avenue Mall. Vila nabízí prostorné interiéry i exteriéry a přístup ke společnému bazénu.

Vynikající povrchové úpravy, specifikace a jedinečná poloha poskytují elitním kupujícím příležitost ochutnat luxusní kyperský středomořský životní styl.

Postaráme se o všechny před a poprodejní služby včetně pronájmů nemovitosti.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
150 m2
Pozemek
200 m2
Užitná plocha
125 m2
Terasa
25 m2
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
166 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00