Stylový přímořský apartmán s výhledem na moře v Mojon Hills Resort, Isla Plana, Murcia, Španělsko

Isla Plana, Španělsko – ID 14707
169 000 € ≈ 4 274 855 Kč
Plocha 74 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 1/1
Moře 260 m
Stav Volné
Období Celoroční

Užijte si prázdniny po celý rok v tomto nádherném apartmánu u pobřeží, který nabízí veškerý komfort pro relaxaci a klidný životní styl v oblíbené přímořské oblasti Isla Plana.

Tento nízko údržbový apartmán se 3 ložnicemi a 1 koupelnou je plně zařízený a připravený k okamžitému nastěhování.

Díky fantastické poloze v uzavřeném komplexu Mojon Hills Resort a přístupem k venkovnímu bazénu, vířivce a upraveným zahradám, je tento apartmán ideální volbou pro vaše rekreační bydlení ve Španělsku.

Apartmán je postaven s důrazem na kvalitu a styl. Nemovitost nabízí 3 prostorné ložnice s vestavěnými skříněmi a klimatizací ve všech místnostech.

Koupelna je vybavena rozšířeným sprchovým koutem pro větší pohodlí.

Kuchyně je navržena v otevřeném stylu a obsahuje granitovou pracovní desku a všechny potřebné spotřebiče, které jsou zahrnuty v ceně.

Obývací pokoj je propojen s velkou terasou s krásným výhledem na moře, kde si můžete vychutnat teplé letní večery při západu slunce.

Apartmán má také vlastní prostornou střešní terasu (solárium), vybavenou kvalitním zahradním nábytkem a zasklenou pergolou. Tato část terasy je ideálním místem pro relaxaci během chladnějších měsíců a nabízí úžasné panoramatické výhledy na moře a okolní hory.

K dalším výhodám této nemovitosti patří dvojitě prosklená okna, dostatek prostoru pro parkování a klimatizace ve všech místnostech, která zajišťuje komfortní pobyt po celý rok.

Isla Plana je malebná pobřežní vesnice, která tvoří hranici mezi městy Cartagena a zálivem Mazarrón. Tato oblast je známá svými přírodními městskými plážemi a malebnými zátokami, kde můžete objevovat krásy křišťálově čistých vod. Milovníci potápění zde ocení také slavnou jeskyni Cueva del Agua, která je ideální pro zkušené potápěče.

Mazarrónský záliv se může pochlubit více než 35 kilometry pobřeží, z nichž velká část zůstává nedotčena masovým turismem. Mnohé pláže v této oblasti získaly prestižní ocenění Modré vlajky, které garantují čistotu vody a kvalitu poskytovaných služeb. Mezi nejznámější pláže patří Bolnuevo Beach, Playa del Castellar, Nares Beach a Playa de Rihuete. Každá z těchto pláží nabízí ideální prostředí pro odpočinek a rodinnou dovolenou.

Mojon Hills Resort se nachází jen několik minut chůze od pláže Isla Plana a nabízí snadný přístup k dalším plážím v oblasti Mazarrónského zálivu. Letiště Corvera (Murcia) je vzdálené přibližně 40 minut jízdy, zatímco mezinárodní letiště Alicante je dostupné za přibližně 90 minut. Díky této výhodné poloze se snadno dostanete do všech hlavních měst v regionu i na mezinárodní spojení.

V okolí najdete také pestrou nabídku restaurací a barů, kde si můžete pochutnat na čerstvých mořských plodech a místních specialitách. Isla Plana je známá svou příjemnou atmosférou a pohodovým životním stylem, díky čemuž je vyhledávanou lokalitou jak pro turisty, tak pro trvalé bydlení.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách ve Španělsku. Nabízíme kompletní servis při koupi nemovitosti, včetně právního poradenství, administrativní podpory a zajištění hladkého průběhu celého procesu. Díky našim dlouholetým zkušenostem na španělském trhu vám pomůžeme najít ideální nemovitost, která splní vaše požadavky a očekávání.

Kontaktujte nás a my pro vás připravíme osobní prohlídku tohoto stylového apartmánu s nádherným výhledem na moře v exkluzivním resortu Mojon Hills. Těšíme se, že vám pomůžeme realizovat váš sen o vlastním bydlení u moře!

Podlaží
1
Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
74 m2
Užitná plocha
65 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00