Rodinný dům po rekonstrukce s krásnou zahradu, 25km od Burgasu

Dyulevo, Bulharsko – ID 13411
148 500 € ≈ 3 716 955 Kč
Plocha 1200 m2
Dispozice 4+kk
Moře 25 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vybavený dvoupodlažní rodinný dům v obci Dyulevo, 25 km od Burgasu a pláže se třemi ložnicemi, krb, renovovaný, letní kuchyně, prostor na opalování, parkování. Pozemek má 1200 m2

Dům se nachází v ekologicky čisté oblasti obce Dyulevo. Areál je preferovány z důvodu blízké vzdálenosti do města, s pravidelnou autobusovou dopravou a výborným stavem asfaltové silnice u obce. V obci žije více než 500 lidí, někteří z nich jsou cizinci.

Rozměry:

80 m2 v prvním patře

80 m2 ve druhém patře

40 m2 letní kuchyně s grilem

celkem 200m2

Dispozice:

1. patro - obývací pokoj s jídelnou, krbem s vodním pláštěm a radiátory, kuchyně a WC

2. patro - tři pokoje s instalovanou klimatizací, radiátory napojené na krb, koupelna s WC

Patra jsou propojena točitými schodišti z tepaného železa a dřeva a přístup ke stropu je po skrytém instalačním žebříku. Byla položena vnější tepelná izolace, hydroizolace, vybudován bezpečnostní systém SOT a dovybavení celého domu kamerami pro bezpečnost obyvatel.

Byl vybudován dvojitý automatický odvodňovací systém chránící dům před vodou, plastová okna, instalována satelitní televize. Zcela nová střecha s německými taškami se zárukou i další přístřešek na pozemků. Dům má novou vodovodní instalaci napojenou na hlavní kanalizaci obce. Nový plot a nová pěší zóna před pozemkem, asfaltová cesta k a před pozemek.

Vybavení je rovněž na vysoké úrovni bez nutnosti výměny a ve výborném stavu.

Samostatná budova (dokumentalně ) určená k letní kuchyně s jídelnou a za ní plocha na opalování s pískem a venkovní sprchou. Obrovské parkoviště poseté bílými kameny. Dům byl kompletně zrekonstruován a udržován s velkým vkusem, kvalitně a s precizností v každém detailu.

Za domem je zbytek pozemku osázený širokou škálou ovocných stromů jako jsou jabloně, sušené švestky, třešně, broskve, meruňky, kdoule, fíky, kiwi a další. Zbylo místo i na zeleninovou zahrádku.

Celý dům je obklopen květinami, trávníky, palmami a různými druhy exotických rostlin a stromů.

Vše vytvořeno s velkou péčí a chutí.

Doporučujeme

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
1200 m2
Pozemek
1200 m2
Užitná plocha
200 m2
Zastavěná plocha
200 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00